Contactează-ne

Actualitate

S-a deschis Târgul de carte LIBRIS

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ romașcanii iubitori de carte sunt invitați să viziteze standurile editurilor prezente ■ târgul va fi deschis în Piața ”Roman-Vodă” în perioada 19-21 octombrie ■ la ediția din acest an a fost prezent și cunoscutul scriitor Alexandru Mironov ■

În perioada 19-21 octombrie la Roman are loc un eveniment cultural de excepție-Târgul de carte LIBRIS, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Roman și a  Consiliului Județean. La deschiderea evenimentului a participat și primarul Leonard Achiriloaei.

”Astăzi (19 octombrie 2023) am avut bucuria de a participa la un eveniment deosebit, Târgul de carte LIBRIS, care se desfășoară în Piața Roman Vodă, până sâmbătă, 21 octombrie. Am avut ocazia să întâlnesc oameni pasionați de cărți, să descopăr titluri captivante și să simt energia unei comunități unite de dragostea pentru lectură. Evenimentul este posibil datorită eforturilor susținute ale Camerei de Comerț și Industrie Neamț, a domnului președinte Mihai Apopii, un partener dedicat al Primăriei Municipiului Roman. Un moment deosebit a fost Conferința <<Proiectul Milenium>> susținută de cunoscutul scriitor și jurnalist Alexandru Mironov, care ne-a inspirat cu gândurile și ideile sale fascinante. Cu siguranță, acest eveniment a fost o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei prezenți”, a notat pe pagina oficială de Facebook, preimarul municipiului,  Leonard Achiriloaei, care i-a inivitat pe romașcani să profite de o asemenea oportunitae și să viziteze Târgul de carte, unde vor găsi o multitudine de titluri de carte, de mare valoare, literară și științifică.

De menționat că la conferința ”Proiectului Milenium” au fost prezenți și scriitorii nemțeni Cristian Livescu și Lucian Strochi.

F.O.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending