Contactează-ne

Actualitate

S-a deschis sezonul estival în ștrand

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ publicul va avea acces în incinta Complexului de Agrement Moldova de luni până joi, între orele 9 și 21, iar vineri - duminică până la ora 22 ■ municipalitatea a mai achiziționat încă 250 de umbrele noi și 100 de șezlonguri ■

Conducerea Primăriei Roman a luat decizia deschiderii sezonului estival în Ștrandul Municipal,  începând de joi, 15 iunie 2023. Primarul municipiului a anunțat că și anul acesta s-au făcut eforturi substanțiale pentru a asigura romașcanilor condiții deosebite pentru relaxare.

„Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Roman – Serviciul Complex de Agrement Ștrand Moldova au depus eforturi pentru a vă oferi și în acest an condiții deosebite de relaxare și plajă. Înainte de deschidere, am întreprins diverse acțiuni de întreținere și îmbunătățire a facilităților.

Bazinele au fost proaspăt vopsite, pavajul a fost restaurat, iar spațiile au fost meticulos igienizate, pentru a vă oferi un mediu curat și sigur. Am alocat resurse pentru a îmbunătăți confortul în timpul șederii la Ștrandul Municipal. Am achiziționat 250 de umbrele noi și 100 de șezlonguri, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele verii.

La acest moment sunt puse în funcțiune echipamentele moderne de filtrare și clorinare a apei, asigurându-ne că bazinele sunt pregătite pentru a vă oferi o experiență plăcută și sigură. Ștrandul Municipal vă așteaptă cu un program extins, pentru a vă bucura din plin de vară”, a declarat primarul municipiului Leonard Achiriloaei.

În timpul săptămânii, de luni până joi, ștrandul va funcționa între ora 09:00 și 21:00, în timp ce în weekend, de vineri până duminică, programul se va extinde până la 22:00. În timpul săptămânii, un bilet de intrare va costa 8 lei pentru copii și pensionari, respectiv 15 lei pentru adulți. În weekend, tarifele vor fi de 15 lei pentru copii și pensionari, iar pentru adulți, 25 lei. În ziua deschiderii este liberă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending