Contactează-ne

Actualitate

S-a dat startul reparațiilor stradale

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ conducerea primăriei face apel la romașcani să folosească o aplicație, în cazul în care au cunoștință de străzi deteriorate care necesită reparații urgente ■ lucrări vor începe pe străzile Smirodava, Aleea Revoluției, Ion Ionescu de la Brad, Sucedava și Islazului ■

Conducerea Primăriei municipiului Roman a dat startul reparațiilor stradale urmare a degradării din timpul anotimpului rece. În acest sens, romașcanii sunt rugați să sesizeze edililor și alte  gropi apărute în asfalt și zonele în care se regăsesc acestea.

„Săptămâna aceasta începe repararea străzilor degradate după sezonul rece. A fost finalizată achiziția de asfalt iar străzile Smirodava, Aleea Revoluției, Ion Ionescu de la Brad, Sucedava, Islazului și multe alte străzi principale sau secundare vor beneficia de reparațiile necesare în următoarele săptămâni.

Ca să fim siguri că nu ne scapă atenției, vă rog să sesizați gropile din cartierul dumneavoastră în aplicația de sesizări «Pentru Roman»”, a consemnat, pe pagina de Facebook, viceprimarul Radu Samson.

Acesta indică și un link la care romașcanii pot atrage atenția responsabililor din primărie, privind apariția unor gropi în carosabilul străzilor, putând obține detalii de la adresa: https://primariaroman.ro/aplicatia-de-sesizari-pentru-roman/ pe care o pot instala pe telefoanele mobile.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending