Contactează-ne

Actualitate

România are buget !

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în bugetul pe 2024 a fost prinsă o alocare de 10 miliarde lei pentru lucrările edilitare din cartierul Smirodava din municipiul Roman ■

Deputatul liberal, Dan Laurențiu Leoreanu,  anunță cu încântare faptul că,  după zile întregi de negocieri, pe  bază de argumente și contraargumente, cu activități de avizare în comisii, după dezbateri în plen, România are buget. Deputatul nemțean speră ca până la finele lunii februarie 2024 și autoritățile publice locale să voteze propriul buget.

”Am reușit să susțin un amendament la Legea bugetului pe 2024 astfel încât la una din anexe să fie prinsă și suma de 10 miliarde lei, necesară lucrărilor de modernizare a străzii Smirodava din  Roman. E vorba de reabilitarea rețelelor edilitare din zonă. Am considerat că acesta este un obiectiv important pentru Roman și de aceea am crezut și cred că trebuie sprijinit și acest obiectiv” a consemnat deputatul nemțean pe pagina oficială de facebook,  care urează romașcanilor să primească sărbătorile de sfârșit de an cu sănătate și bucurii”, spune deputatul nemțean.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending