Contactează-ne

Actualitate

Roman: Testele Covid nu mai trebuie avizate de Iaşi

Știre publicată în urmă cu

în data de

Prin ordin al Ministrului Sănătăţii, aparatul de diagnosticare Real Time PCR a primit aviz de funcţionare, aşa încît romaşcanii nu mai trebuie să mai apeleze la testele făcute la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

„Aparatul de diagnosticare moleculara Real- Time PCR de la Spitalul Roman este avizat pentru testare. Astfel, testele se prelucrează în laboratorul spitalului şi sînt avizate, aşa încît nu mai este necesar sa fie trimise la Iaşi pentru confirmare. Mulţumim domnului deputat Laurenţiu Leoreanu pentru că a ajutat la obţinerea avizului.

De asemenea, ne îndreptăm din nou mulţumirile către firmele care au făcut posibil ca SMUR să beneficieze de acest aparat, de mare ajutor în aceasta perioadă“, a declarat Andreea Trifan, purtător de cuvînt al unităţii.

Reamintim faptul că au dat curs iniţiativei omului de afaceri Mihai Tărîţă firmele Kober, Marsat, Dolinex, Auto Moldova, Mihoc Oil şi Dinamic 92, Auto Moldova, prin intermediul Asociaţiei Culiţă Tărîţă de a cumpăra aparatul de testare, care a costat 40.000 de euro.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. mama omida

    18 mai 2020 at 10:06 AM

    vaaai !! multumim domnului savarina ca s’aa implicat pentru aprobare !!! adica ,a pus o pila ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending