Contactează-ne

Actualitate

Roman: Indiana, tîlharul de la Penny, a fost arestat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un individ de 34 de ani, care a jefuit o tînără ce-şi făcea cumpărăturile la magazinul Penny din Roman şi sub ameninţare i-a luat telefonul mobil, a ajuns după gratii.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Roman, care au decis să-l bage la „Beciul domnesc“ pentru o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală numărul 2764/p/2020 şi, în consecinţă, în temeiul art. 223, alin. 2 din noul Cod de procedură penală şi art. 225 NCPP, dispune arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, începînd cu data de 31 august 2020, şi pînă la data 29 septembrie 2020, inclusiv, a inculpatului Indiana Ionuţ Gabriel, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de tîlhărie calificată şi tulburarea liniştii şi ordinii publice“, conform Judecătoriei Roman.

Decizia instanţei de fond nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Neamţ. Faptele pentru care bărbatul a ajuns în arest au avut loc pe 29 august 2020, după miezul nopţii, în jurul orei 00:30. Atunci o tînără în vîrstă de 25 de ani, dn Roman, îşi făcea cumpărăturile în magazinul Penny din oraş, moment în care a fost acostată şi deposedată de telefonul mobil, prin ameninţare cu un obiect tăietor, de individul de 34 de ani.

Pe 30 august, bărbatul a fost identificat şi reţinut, iar a doua zi a fost arestat preventiv.

 

FOTO: generica

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Noah

    2 septembrie 2020 at 5:14 AM

    Da de cand e penny deschis la 12 noaptea ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending