Contactează-ne

Actualitate

Replica „generalului” Moise: „Norma de inpector şcolar pentru disciplina Istorie există şi eu o susţin”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Exact cum am spus, 0,5 norma de inspector școlar pentru disciplina Istorie există. Începând de astăzi a fost preluată de domnul profesor doctorand Emanuel Bălan, un cadru didactic care nu aparține politicului, nu a fost ,,confiscat de partide”, ci este un cadru didactic profesionist, implicat, cu disponibilitatea de a organiza examenele și concursurile naționale, așa cum sunt toți colegii mei din Inspectoratul Școlar Județean Neamț, alături de care formez o echipă închegată.

Vă asigur că singura politică a Inspectoratului Școlar Județean Neamț este EDUCAȚIA, având în centru ELEVUL, că voi respecta în continuare fiecare dascăl, coleg, elev și părinte, fiecare partener educațional.

Minciuna, ura și ținutul cu dinții de scaun nu sunt repere ale educației nemțene. Vă garantez că, atât timp cât voi fi inspector școlar general, voi fi un inspector al școlii, al tuturor elevilor și al profesorilor din județul Neamț, fără alte strategii politice.

Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, Prof. Florentina LUCA-MOISE

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. mina

    27 mai 2023 at 2:51 PM

    Nu mai folositi cuvinte din alte domenii, de activitate! Toata presa din Neamt de ani de zile, foloseste prosteste acest “general”, de pe timpul coruptului CREANGA, cel cu condamnari penale, pus politic de PSD, apoi au urmat si altii la fel ! Pupaza in cauza a fost pusa de INFRACTORUL Arsene, condamnat la peste 6 ani puscarie , fugit in Italia.este total in afara obiectului de activitate al acestui organism! daca nu se poate acum, ea va fi schimbata dupa alegeri ! este o rusine pentru invatamant si pentru acest oras “condus “, in ultimii ani de INFRACTORI, si “politicieni” de nimic!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending