Contactează-ne

Actualitate

Releul Pietricica – A început să mă… grija, rău de tot: Cu cine voi vota la locale?

Știre publicată în urmă cu

în data de

Verbul îl puneţi domniile voastre. Ar putea fi a preocupa, dar nu e. O ştire proaspătă, de acum câteva minute, mă anunţă că: „Dacă planurile politicienilor nu sunt date peste cap de pandemie, în 27 septembrie ar trebui să ne alegem primarii. Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie a fost adoptat în plenul Camerei Deputaţilor, care este for decizional. Astfel, s-au înregistrat 253 voturi pentru, 2 contra şi 36 abţineri. Totodată, deputaţii au respins proiectul iniţiat de Guvern pe aceeaşi temă“.

Între timp, pe toate televiziunile româneşti se anunţă că suntem într-un mare rahat cu covidul, că ne paşte, la fiecare pas, valul doi, moartea. Dacă n-ai mască, acela eşti. Dacă nu te speli pe mâini, cum spune însuşi preşedintele, ai belit-o! Pe de altă parte, citim câte paturi sunt ocupate la Spitalul Judeţean Neamţ, câteva, spital de COVID, vizitat de însăşi domn ministru al sănătăţurilor. Ce să mai crezi?! Că dacă-mi rup, Doamne fereşte, piciorul, trebuie să merg la Roman, nu e cine ştie ce distanţă!

Numai că asta mă freacă pe mine grija locală: cu cine voi vota la locale?! Că n-am nici o chemare, nici o idee, nici o simpatie pentru vre-un partid. Citez şi eu, cică:

„Politicienii de la toate partidele au stabilit că 27 septembrie este data cea mai potrivită pentru a ne alege primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, iar potrivit AEP, de la sfârşitul acestei luni ar trebui să intram în campanie electorală“.

Păi, nu?!

Acestea fiind spuse, cred că nu o să mai dorm la noapte.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending