Contactează-ne

Actualitate

Reîncepe calvarul apei, la Roman?

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ compania ApaServ apelează la înțelegere, anunțând că apa la robinete va curge cu presiune redusă, în multe zone ale municipiului, sau deloc, în altele, mai ales în centrul urbei

Un anunț al companiei ApaServ Neamț aduce, din nou, o veste neplăcută pentru romașcani, legată de lipsa apei la robinetele acestora, pe timp de noapte, în perioada 29 septembrie – 6 octombrie. Cauza este neacumularea în rezervoare a lichidul vital pentru municipiul de la confluența Moldovei cu Siretul.

„Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din municipiul Roman, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă.

Există posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Roman, în perioada 29.09.2023-06.10.2023 în intervalul orar 00.00-05.00”, se precizează într-un comunicat al operatorului de apă regional. Anunțul e urmat de deja cunoscutele scuze pentru disconfortul și de mulțumirile companiei „pentru înțelegere”.

Reamintim faptul că locuitorii județului au ajuns să plătească aproape 15 lei metrul cub de apă, săturându-se de problemele cu lipsa apei. Comunicatul se încheie cu șablon: „Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233/233340 și de pe site-ul companiei www.apaserv.eu. Pierderile pe rețele, la nivelul Romanului, sunt recunoscute ca fiind de circa 70% din apa captată de la stația Pildești, Cordun

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending