Contactează-ne

Actualitate

Regal sportiv la Clubul Bao

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ la sfârșitul săptămânii trecute Sala Polivalentă a găzduit ediția 2024 a Cupei Copiilor la Qwan Ki Do ■ performanțele deosebite întregistrate de membrii Clubului la Campionatul European de Qwan Ki Do, de la sfârșitul lunii aprilie din Franța, au adus pentru prima dată alături de conducerea clubului o serie de sponsori generoși, în frunte cu directorul general al companiei Arcelor Mittal Steel, Geanina Mihăilă, prima femeie manager din istoria acestui combinat ■ jurnaliștii cotidianului ”Monitorul” și colegii de la Roman TV au contribuit substanțial la mediatizarea activității acestui club sportiv cu rezultate de excepție ■

Sâmbătă, 18 mai 2024, Sala Polivalentă din Roman a fost gazda  unei noi ediții a Cupei Copiilor la Qwan Ki Do, manifestare sportivă organizată, anual, la Roman, înscrisă anul acesta printre competițiile incluse în cadrul manifestărilor prilejuite de ”Zilele Municipiului”. Într-o atmosferă cu adevărat electrizantă,  practicanții acestui nobil sport, care presupune educarea copilului de la cele mai fragede vârste cu o serie de principii morale sănătoase au primit ropote de aplauze pentru zecile de ore de antrenamente la care participă. Organizată impecabil ediția din acest an a venit ca o încununare a celor 34 de ani de activitate ai Clubului BAO Roman, al cărui președinte Mihai Cristea,  a reușit să pună în valoare munca acestor copii. Și ca o premieră,  anul acesta, după rezultatele strălucite obținute de cei 35 de sportivi prezenți la Campionatele Europene de Qwan Ki Do, de la  Saint Mermmie(Franța), managerul SC ArcelorMittal Steel Roman, Geanina Mihăilă, a fost cea care a răsplătit munca micuților sportivi romașcani premiiindu-i .

” Este o mare onoare pentru mine să particip la acest eveniment sportiv de excepție și mă bucur să văd în această sală atâta lume și atâția copii talentați. Am luat decizia de a sprijini această festivitate ( de premiere – n.r) cu sufletul deschis. Sunt încântată să reprezint compania Arcelor Mittal Steel și colectivul acestei societăți. Trăiesc satisfacția de a fi deschiși către nou și bucuria de a împărtăși cu acești minunați copii o victorie pe care au obținut-o la Campionatele Europene de Qwan Ki Do din Franța. Vrem ca toți copiii să aibă șanse egale la educație și mă bucur de această organizare desăvârșită. Și mă mai bucur că în această zi sunt însoțită de fiica mea, elevă la un renumit colegiu național din Iași, care practică înot de performanță. Credem cu adevărat că e nevoie de O MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS ”, a declarat pentru ”Monitorul” Geanina Mihăilă, prima femeie manager al ArcelorMittal Steel Roman, companie rămasă, în continuare, una din unitățile industriale importante ale municipiului de la confluența Moldovei cu Siretul și un reper important în dezvoltarea zonei.

”Sufletul” Clubului Bao, președintele Mihai Cristea, un om echilibrat, stimat și iubit de micuții sportivi practicanți ai artelor marțiale la Roman a mulțumit atât cotidianului ”Monitorul”, cât și postului de televiziunea ”Roman-TV” pentru sprijinul deosebit în mediatizarea rezultatelor de excepție obținute de copiii, care s-au întors de la Campionatele Europene de Qwan Ki Do, desfășurate în Franța, între 26 și 28 aprilie, cu nu mai puțin de 26 de medalii de aur, argint și bronz.

”Anul acesta CUPA COPIILOR LA QWAN KI DO este înscrisă în programul ZILELOR MUNICIPIULUI organizate de Primăria Roman. Mă bucur că doamna Geanina Mihăilă, managerul companiei Arcelor Mittal Steel și-a făcut timp, într-o zi de odihnă, să ajungă la Roman și să premieze, personal, pe acești copii minunați. Și mă mai bucur că, pentru prima dată în ultimii ani,  datorită mediatizării activității noastre de către cotidianul MONITORUL și postul de televiziune ROMAN TV  am găsit sponsori generoși pentru a răsplăti munca celor 35 de copii care s-au întors de la Campionatele Europene de Qwan Ki Do cu 26 de medalii de aur, argint și bronz”, a declarat profesorul Mihai Cristea. Lista sponsorilor a fost deschisă de compania ArcelorMittal Steel și a continuat cu societățile: Mithras, Cordun Gaz, Olariu SRL, Danlin  și Librăria ”Vasile Alecsandri” Roman, care au răsplătit munca micuților sportivi.

Cuvântul de ordine în activitatea Clubului BAO rămâne însușirea de către cei mici a unor virtuți capitale printre care: corectitudine morală, dreptate, simplitate, modestie, îngăduință, încredere în sine, respect pentru cei din jur, etc de care o societate zbuciumată ca a noastră are atâta nevoie.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending