Contactează-ne

Prima pagină

„Războiul din Ucraina a fost primul glonț pe țeava istoriei”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ aceasta este opinia medicului Filip Panait despre ceea ce se întâmplă acum în Israel ■ doctorul este autorul cărții „Apocalipsa - Jurnal de front” ■

Doctor în medicină, Filip Panait, cunoscut pentru preocupările sale de decodare a Apocalipsei a scris, încă din prima zi a atacului Hamas asupra Israelului (sâmbătă 7 octombrie), despre acest conflict armat major, care ar putea duce la izbucnirea celei de a treia conflagrații mondiale, declarând pentru Monitorul că „Războiul din Ucraina a fost primul glonț pe țeava istoriei”.

Medicul de familie de la Bâra face o descriere plastică a conflictului din Orientul Mijlociu. „Aparent, nimic nu prevestea un asemenea atac surpriză, mai ales în sabat (sâmbăta n.r) și, mai ales la împlinirea a 50 de ani de la războiul de Yom Kipur. Încă de dimineață, luptătorii Hamas au intrat pe calea aurului, zburând cu parapantele cu motor dincolo de graniță, după gardul despărțitor dintre Israel și Fâșia Gaza.

O altă invazie a fost pe mare, în ambarcațiuni mici, pline cu militanți înarmați, dar grosul invaziei a fost pe uscat, prin breșele făcute în gardul de la graniță. Invadatorii au omorât civili la întâmplare pe străzile din orașele israeliene, dar au omorât și soldați luați prin surprindere.

Din lipsa de reacții ale serviciilor secrete, ne dăm seama că revoltele din Israel au făcut ca acestea să comploteze împotriva premierului, Beniamin Netanyahu, căruia nu i-au spus nimic despre planurile Hamas”, spune medicul nemțean, care consemnează, zilnic, pe pagina de socializare, evoluția conflictului militar din Orientul Mijlociu.

„Israelul a intrat pe calea profețiilor și nu va mai ieși decât la venirea lui Mesia!”, este de părere medicul nemțean, cel care a înființat în mediul virtual Institutul de Apocalipsă, ce are circa 3.800 de membri din întrega lume, cu 255.000 de vizualizări. Doctorul spune că, în noiembrie 2022 și în aprilie 2023, a fost în Israel, la invitația medicului Herman Bercovici.

Acesta este de origine română, fiind și medicul personal al premierului Netanyahu, dar și consilier onorific al României. „I-am atras atenția doctorului Bercovici că, din decembrie 2017, de când Ierusalimul a fost recunoscut drept capitală indivizibilă a statului, s-au activat toate profețiile din Zaharia 12, care le vor trage după ele pe cele din Ezechiel și Daniel.

Atunci i-am dăruit, cu autograf și ultima mea carte, «Apocalipsa – Jurnal de front», apărută în 2022”, a spus doctoral Filip Panait. Este absolvent al Universității „Gr. T. Popa” din Iași, doctor în ștințe medicale, din 2009, cu o lucrare privitoare la răspândirea infecțiilor nosocomiale în spitalele din România.

Este și autorul mai multor invenții brevetate, care au obținut medalii de aur în România și în Belgia la salonul Mondial al Invențiilor, la Bruxelles, brevete pentru care a purtat negocieri de vânzare-cumpărare și fabricare cu oameni de afaceri istraelieni, de origine românească, acesta fiind și scopul uneia din vizitele sale în Israel. El este și autor de cărți.

Încă din 2005, Filip Panait publica o carte, care a suscitat mari controverse, intitulată „Decodarea Apocalipsei”. De menționat că această carte i-a atras exluderea lui și a familiei din Biserica Adventistă de Ziua a 7-a. În 2008 avea să vadă lumina tiparului o altă carte, „Devastatorul”, care încerca să descifreze codurile lui Daniel, cel mai mare codificator al Vechiului Testament.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending