Contactează-ne

Actualitate

„PSD îţi ia şi casa”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Partidul România Mare s-a trezit din muţenie şi a emis un comunicat de presă, probabil vrînd să demonstreze că încă mai există. Urmaşii lui Vadim atacă PSD, partid pe care îl consideră responsabil de devalorizarea leului, fapt care ar putea duce mulţi români în situaţia de a nu-şi mai putea achita ratele. Titlul comunicatului de presă, pe care vi-l prezentăm integral, este „PSD îţi ia şi casa”: „Partidul România Mare (PRM) este profund îngrijorat de modul iresponsabil în care partidele politice aflate la guvernare atentează la siguranţa financiară a cetăţeanului care, în ritmul actual al devalorizării cursului de schimb leu-euro, va fi împins către incapacitatea de a-şi achita ratele la creditele pentru case. Apreciem că această situaţie (devalorizarea leului) este rezultatul incompetenţei actualei clase politice care este prea puţin preocupată de a-şi respecta proprii cetăţeni. Procesul de devalorizare pe care moneda românească îl înregistrează este dovada expresiei cinismului multinaţionalelor care au afaceri prospere în România, dar care nu înţeleg să respecte poporul român şi să îşi plătească, corect şi cinstit, taxele aferente. Mai mult, ori de câte ori se discută despre acest subiect, multinaţionalele lansează atacuri speculative asupra monedei naţionale, Uniunea Europeană – prin emisarii săi – se răsteşte la români, iar clasa politică este mută. Atragem atenţia asupra faptului că această lipsă de reacţie din partea partidelor politice aflate la guvernare, dar şi din partea Băncii Naţionale a României vor avea efecte negative majore asupra cetăţenilor care, în scurt timp, nu vor mai putea să îşi plătească ratele la bănci, iar preţul alimentelor de bază va cunoaşte evoluţii semnificative cu impact negativ. Partidul România Mare susţine recuperarea României din mîinile străinilor”.

Citește știrea
3 comentarii

3 Comments

 1. janel iosub

  28 ianuarie 2019 at 1:30 PM

  ati inviat? Din 4 in 4 ani va treziti si voi si vorbiti, in rest sunteti pe silens.

 2. Pedro

  29 ianuarie 2019 at 9:18 AM

  Sunteti tari d-le!Acum 10 zile a trecut la cele vesnice ing.Valerian Botoc, fost consilier municipal si judetean din partea PRM,cel care se identifica cu aceasta formatiune pe zona Romanului cand partidul avea un cuvant greu de spus in politica si domniile voastre nu a-ti emis nici un cuvant de compasiune catre familie,fostii colegi de partid!!!!!

 3. alexa_nt

  29 ianuarie 2019 at 11:59 AM

  Urmasii lui Vadim mai bine taceau ,acestia nu citesc presa,nu se informeaza ,vorbesc dupa ureche ,doar sa se asculte pe ei insusi.Ei nu obserb dezbaterea din presa prin care PSD.ula dat ordonanta de lacomie a bancilor,de nevirare a impozitui pe profi de catre companiile multinationale.Trezitiva domnilor si puneti mana pe carte ,vorba lui Virgil Iantu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending