Contactează-ne

Actualitate

Primarul Ion Rotaru, gesturi de suflet pentru copiii şi cuplurile de aur din Alexandru cel Bun

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a decis, anul acesta să facă o serie de acţiuni ce se traduc în gesturi de suflet pentru copiii şi cuplurile de aur din comună. Astfel, cu ocazia Sfântului Nicolae, le-a oferit elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială Vaduri câte o prăjitură şi un suc, alături de sincera urare “La mulţi ani fericiţi”.

Cea mai mare mulţumire sufletească o avem atunci când vedem bucuria inocentă din ochii copiilor. Astăzi am dăruit din partea Primăriei şi Consiliului local Alexandru cel Bun un mic prilej de bucurie copiilor şi cadrelor didactice din Şcoala Gimnazială Vaduri (şcolile Bistriţa şi Vaduri) cu ocazia Sfântului Nicolae, oferindu-le o prăjitură şi un suc. La mulţi ani fericiţi, dragi copii!”, a transmis Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun.

Flori şi premii în bani pentru cuplurile cu 50 de ani de căsnicie

Cu câteva zile înainte de bucuria făcută copiilor, primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a mers acasă la cuplurile din com,ună care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Primarul nu a mers cu mână goală şi, pe lângă urările de “La mulţi ani” a oferit flori, premii în bani, diplome jubiliare şi câte un tort aniversar.

Conducerea Primăriei şi reprezentanții Consiliul local al comunei Alexandru cel Bun au fost, în zilele de 25 şi 26 octombrie 2021, acasă la cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Acest eveniment deosebit din viața cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă a fost marcat prin oferirea de flori, premii în bani, diplome jubiliare și tort aniversar. Le urăm cuplurilor aniversate viaţă lungă cu sănătate, bucurii și un călduros LA MULŢI ANI!”, a declarat Ion Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending