Contactează-ne

Actualitate

Primarul Andrei Carabelea: „Din cauza unor ambiții politice, chiar în preajma Zilelor Orașului, cineva încearcă din răsputeri să țină orașul sub gunoaie. Așa nu se câștigă!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

În acest moment, societatea Brantner, care se ocupă de colectarea deșeurilor pe raza municipiului Piatra-Neamț, are interzis accesul la depozitul ecologic de la Girov, în vederea depozitării deșeurilor acolo. Acest lucru se întâmplă de câteva zile, deoarece operatorul depozitului de la Girov întârzie aprobarea solicitării făcute de societatea Brantner, deși aceasta deține toate autorizațiile necesare pentru depozitarea deșeurilor la Girov.

„Din cauza unor ambiții politice, chiar în preajma Zilelor Orașului, cineva încearcă din răsputeri să țină orașul sub gunoaie, oprind accesul mașinilor Brantner să depoziteze deșeurile la groapa de gunoi de la Girov. Este un lucru inadmisibil și foarte grav, pentru că e vorba despre siguranța și sănătatea cetățenilor, precum și despre imaginea orașului. Jocurile politice încep să depășească limitele absurdului. Suntem în contact cu toți actorii implicați pentru a evita acest scenariu sumbru. Așa cum am anunțat deja, mi-am asumat decizia de a soluționa problemele care au condus la sistarea activității depozitului de deșeuri din Zona Vânători. Practic, printr-un efort comun instituțional, am reușit să menținem un flux coerent al colectării deșeurilor de pe raza municipiului Piatra-Neamț. Cine continuă să gândească sabotarea orașului pentru a afecta imaginea primarului nici nu va reuși și nici nu va obține nimic. Așa nu se câștigă!” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. dante

    19 iunie 2023 at 12:37 PM

    Domnule Primar, daca am facut lucrari in apartament, unde duc molozul?ca poate eu nu am 2000 de lei sa inchiriez container de la Bratner!de ce Politia Locala da amenzi pentru ca nu selectam deseul asta in conditiile in care de vineri pana luni tomberoanele sunt pline si gunoiul cand se ridica se ridica alandala, nefiind vorba de nici o selectare.Daca tot suntem obligati sa selectam pai atunci creati-ne si facilitatile pentru acest lucru.Cand tomberoanele sunt pline, unde sugerati sa punem gunoaiele?dar este bine ca Politia Locala este plina de zel dar nu vede alte nereguli care cu adevarat ar trebui amendate.In cartierul Maratei este focar de infectie , gunoiul sta pe langa tomberoanele pline, atunci Politia Locala nu mai da amenzi?Nu vi se pare ca sunteti depasit de situatie?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending