Contactează-ne

Actualitate

Primăria Roman, premiată la Gala Asociației Municipiilor din România, ediția 2022

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ evenimentul a fost organizat la Opera Română ■ primăriei i s-a conferit Premiul pentru transformare digitală și reziliență instituțională ■ evenimentul anual pune în evidență bunele practici în domenii importante ale administrației publice din țară ■

Conducerea Primăriei Roman a participat, în cursul acestei săptămâni, la Gala Asociației Municipiilor 2022, eveniment care a avut loc la Opera Română, primind  un prestigios premiu. El a fost acordat pentru eforturile depuse în domeniul digitalizării administrației locale, pentru ca serviciile oferite să fe cât mai performante.

„Am participat la Gala Asociației Municipiilor 2022, un eveniment de înaltă ținută, organizat sub înaltul patronaj al Preşedintelui României, care a avut loc la Opera Română, gazdă fiind ministrul culturii, domnul Lucian Romaşcanu. În cadrul galei, anual sunt puse în evidență preocupările celor 109 municipii membre.

Sunt vizate o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora. Primăria Roman s-a numărat printre instituțiile ale căror merite au fost apreciate la nivel naţional, fiind distinsă cu Premiul pentru transformare digitală și reziliență instituțională.

Eforturile susținute ale colegilor mei din Primăria Roman, întreprinse în direcția digitalizării serviciilor pe care le oferim romașcanilor, smart-city, conectivitate și competențe digitale în exercitarea funcției publice, e-guvernare și interoperabilitate au fost apreciate de juriul care a evaluat strategiile şi proiectele implementate de autorităţile locale”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending