Contactează-ne

Actualitate

Primăria Piatra (chiar) vrea să colaboreze cu DNA

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ din păcate sau, poate, din fericire, e vorba doar de Compania Urban DNA din Marea Britanie

Aleşii pietreni sunt convocaţi în şedinţă extraordinară vineri, 15 aprilie.

Convocarea abia a fost formulată, ordinea de zi abia trimisă, dar, din start, îţi sare în ochi proiectul de hotărâre cu numărul trei. Care zice că municipalitatea vrea să colaboreze cu DNA. Cu Compania Urban DNA din Marea Britanie. Parcă s-au mai liniştit unii…

În rest, pe ordinea de zi, proiecte “cuminţi” şi folositoare urbei, dacă ne luăm măcar după “titulatură”. E cerut votul aleşilor pentru aprobarea depunerii de către municipiul Piatra Neamț a proiectului ”Investiții în infrastructura educațională gimnazială din cadrul Școlii Gimnaziale ”Daniela Cuciuc”- creșterea eficienței energetice”, în cadrul apelului de proiecte PNRR, dar şi pentru alocarea unei sume de bani din capitolul Cultură, recreere şi religie.

De asemenea, la votul consilierilor locali vor ajunge alte două proiecte privind încheierea unui parteneriat cu Colegiul Național ”Petru Rareș”, în vederea organizării unei festivități de premiere a echipei căștigătoare la competiția ”Space Settlement Contest”, organizată de National Space Society of America, respectiv aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul ”Realizarea de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare pentru str. Petru Movilă, Bd. Decebal, P-ța Mihail Kogălniceanu, Bd. Traian”.

Pentru cei curioşi şi dezamăgiţi că e “decât” DNA-ul britanic, pe pagina oficială a companiei se specifică faptul că s-ar ocupa cu “inventarea unui nou model de urbanism”. Aproape neinteresant faţă de “modelul” pe care l-ar putea impune DNA-ul românesc. Cei de la vârful CJ ştiu deja de ce.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending