Contactează-ne

Prima pagină

Prezența de spirit a unui șofer a evitat un incident care putea avea urmări grave

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Horia, în cursul zilei de 21 ianuarie ■ în autoturism se afla o familie: părinții și doi copii ■

Vremea nefavorabilă din ultimele zile, mai ales în timpul nopții, a făcut ca pe caroseria mașinilor zăpada să înghețe, fiind greu de îndepărtat în cazul autovehiculelor cu gabarit. Pe paginile de socializare a apărut, pe 23 ianuarie, un filmuleț realizat cu camera de bord a unui autoturism, fiind surprins un eveniment petrecut la ieșirea din Roman. Șoferul mașinii a avut reflexe bune și nu conducea cu viteză, astfel că a evitat producerea unei situații grave.

Pe 21 ianuarie, la ora 14.00, o familie din Cluj Napoca, aflată într-un autoturism, a traversat municipiul Roman și se îndrepta din direcția Horia spre Bacău, mergând în spatele unui TIR. La un moment dat, o bucată de gheață s-a desprins de pe camion și a lovit parbrizul autoturismului, făcându-l țăndări. În autoturism se aflau patru persoane: cei doi soți și copiii minori ai acestora.

Camera video de pe bordul mașinii a filmat tot incidentul, ajutându-i pe polițiștii, solicitați la fața locului să facă constatările privind circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. Redactorul Monitorul a solicitat un punct de vedere despre incident, purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Ramona Ciofu, spunând că s-a soldat doar cu pagube materiale.

„Din verificările efectuate de polițiștii de la Secția Rurală Dulcești a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat ce conducea un autoturism pe sectorul de drum DN2-E-85, din direcția Horia spre Bacău, de pe remorca unui ansamblu auto s-ar fi desprins o bucată de gheață, ce a lovit parbrizul autoturismului. Ambii conducători auto au încheiat procedura de înțelegere amiabilă pentru rezolvarea litigiului”, a precizat inspector Ramona Ciofu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending