Contactează-ne

Actualitate

Prezență bună și la proba a doua a simulării Bacalaureatului

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în Neamț, la proba obligatorie a profilului s-au prezentat 3.126 de elevi din cei 3.369 înscriși ■ lucrările vor fi corectate digitalizat într-un centru regional de evaluare ■

Marți, 5 martie 2024, a avut loc în cele 34 centre de examen din județul Neamț simularea probei E.c a examenului național de Bacalaureat, proba obligatorie a profilulului. „La nivel județean, procentul de prezență a elevilor la simularea probei  a fost de 92,79%, prezentându-se un număr de 3.126 elevi din 3.369 înscriși.

Pentru elevii din învățământul liceal de zi procentul a fost de 97,92%, fiind prezenți 3.057 din 3122 înscriși. În ceea ce privește elevii de la învățământul liceal seral, procentul de prezență la cea de a doua probă a fost de 25,16%, fiind prezenți 39 elevi din 155 înscriși.

În ceea ce privește învățământul liceal cu frecvență redusă procentul de prezență a fost de 32,61%, fiind prezenți 30 de elevi din 92 înscriși. Subiectele și baremele de evaluare se publică la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație”, a precizat Ana Socea, inspector școlar general adjunct, președinta Comisiei Județene de Bacalaureat.

Lucrările au fost ridicate pe plaformă și vor fi corectate digitalizat. Pentru toți elevii din Neamț, simularea probelor scrise la Bacalaureat 2024 se va încheia mâine, 6 martie 2024, cu proba la alegere a profilului și a specializării-proba E.d). În organizarea simulării au fost angrenate 3.381 cadre didactice: profesori asistenți și  evaluatori.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement








Trending