Contactează-ne

Actualitate

Preşedintele PNL Neamţ: George Lazăr: “Astăzi este despre ei, copiii noştri care devin un pic mai independenți, mai siguri pe ei, mai pregătiți pentru viitor”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, prefaţează debutul noului an şcolar cu un mesaj plin de emoţie postat pe o reţea de socializare, însoţit de o fotografie în care este alături de fiica sa mai mare, care a început clasa a III-a.

Liderul liberal recunoaşte că este un moment plin de emoţii, provenite atât din emoţiile copiilor, dar şi din amintirea vremurilor în care şi adulţii erau copii.

“Sunt câțiva ani de când începutul anului şcolar vine cu emoții pentru mine şi familia mea.

Natalie, fiica mea mai mare, începe clasa a III-a şi, dacă de-alungul anilor ea a reuşit să mai depăşească din aceste emoții, noi încă retrăim momentul primei zile în care am condus-o pe poarta şcolii.

Astăzi este despre ei, copiii noştri care devin un pic mai independenți, mai siguri pe ei, mai pregătiți pentru viitor.

La urma urmei, şcoala este oglinda viitorului de mâine.

👩‍🏫 Începe un an nou şcolar, cu provocările lui, cu multă curiozitate din partea celor mici şi răbdare din partea celor mari.

Este o zi cu multă emoție, fie că eşti părinte şi îți îndrumi copiii spre porțile şcolii, fie că eşti nostalgic după anii de elev, când începutul de toamnă venea cu sunet de clopoțel.

🎓 Sunt ani frumoşi, dar mai ales importanți pentru parcursul în viață al copiilor noştri.

Şcoala s-a schimbat mult şi în bine aş putea spune, iar noua reformă a educației propusă spre dezbatere de Guvernul României ne duce şi mai aproape de un sistem modern, dezvoltat, care pune accent pe evoluția şi înclinațiile fiecărui elev în parte.

📚 Sunt lucruri care, însă, au rămas la fel. Glasurile vesele din curtea şcolii, zâmbetul încurajator al doamnelor învățătoare, foşnetul răsfoirii manualelor noi şi poveştile din vacanța de vară încă sunt de actualitate.

Şi mă bucur să-mi văd propriul copil trăind această experiență care rămâne vie peste ani.

✒ Le doresc tuturor elevilor din Neamț, mai mici şi mai mari, un an şcolar încununat cu reuşite şi spor la învățătură, părinților încredere în procesul educaţional, iar cadrelor didactice, alături de recunoştința şi respectul nostru, le doresc un an şcolar rodnic, inspirație şi multă răbdare!”, este mesajul preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending