Contactează-ne

Actualitate

Premierul Ciucă vine la Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Premierul României, Nicolae Ciucă, va realiza o vizită de o zi în judeţul Neamţ, pe 5 mai.

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, 19 aprilie. “Domnul premier va veni în judeţ alături de domnul ministru al Afacerilor Interne şi secretar general al partidului, domnul Lucian Bode. Alţi colegi invitaţi sunt domnul Dan Motreanu, domnul Gheorghe Flutur şi va fi prezent, probabil, şi domnul Mircea Abrudean, şeful Cancelariei Premierului. Vizita premierului va fi una de o zi, adică de la orele 9 dimineaţă până la orele 20-21 seara. Vor fi numeroase obiective pe care le vom bifa, atât în municipiul Roman şi zona metropolitană, municipiul Piatra Neamţ şi zona metropolitană, şi zona Târgu Neamţ. Vor fi discuţii cu oameni de afaceri, cu fermieri, cu agricultori, etc. Va fi o vizită consider eu foarte bună, o vizită deschisă”, a declarat George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.

Care nu a pierdut prilejul să arunce o săgeată către cei de la PSD menţionând că vizita premierului va fi una în care acesta se va întâlni cu nemţenii obişnuiţi, nu se vor ascunde în vreo pădurice, după garduri de plasă, aluzie şi trimitere clară către vizita făcută în judeţ de Marcel Ciolacu, preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Revenind la conferinţa de presă de miercuri şi la subiectele abordate, principalul, conform gazdelor, a ţinut de prezentarea a doi primari care au venit alături de echipa liberală de la Neamţ, chiar dacă, în conformitate cu legea, nu au făcut acest lucru şi schimbând partidul, fapt ce i-ar fi costat mandatele. Cei doi sunt Mihai Gontaru, primarul comunei Gârcina, şi Ion Nechita, primarul comunei Tazlău, prezentaţi inclusiv ca viitori candidaţi liberali la alegerile locale  din 2024, pentru primăriile cu pricina.

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a ţinut să menţioneze că mai sunt şi alţi politicieni, inclusiv primari,, de la alte partide, cu care PNL Neamţ poartă discuţii, dar nu a mai făcut şi alte nominalizări.

Tot în conferinţa de presă de miercuri, George Lazăr a criticat, din nou, administraţia judeţeană, şi în principal conducerea Apa Serv, pentru pierderea finanţării pe POIM, privind extinderea reţelei de apă şi apă uzată. Subiectul, celebru de altfel şi prin aceea că unii zic că proiectul e pierdut, iar alţii se jură că e încă în “evaluare”, l-a determinat pe preşedintele PNL să ceară din nou demisia managerului Apa Serv. Şi i-a prilejuit şi o ironie, în sensul că a mai afirmat că şi noul preşedinte al PSD Neamţ a declarat la un moment dat că ia în calcul schimbarea managerului, dar între timp ar fi primit “un telefon din Italia” şi ar fi abandonat subiectul.

De menţionat că şeful liberalilor nemţeni a mai simţit odată nevoia să îl contrazică pe şeful PSD Neamţ, afirmând că este exclus ca la Neamţ PNL şi PSD să candideze pe liste comune.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. R.vasile

    20 aprilie 2023 at 11:49 AM

    De asta au trecut primarii lui peste ca sa dea mâna cu cel mai slab pregătit prim-ministru de la lăudăroșii Pdl oști care nu au făcut nimic in județul neamt și au pe cei mai tari distrugători de poduri din judet

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending