Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

Pregatirile pentru Tîrgul de Vara, în linie dreapta

Știre publicată în urmă cu

în data de

• prima manifestare expozitionala va debuta peste o saptamîna • si-au anuntat paticiparea 60 de firme din toata tara • acestea au la dispozitie circa 1.300 de metri patrati de suprafata expozitionala •

Pregatirile pentru Tîrgul de Vara 2007 au intrat în linie dreapta, organizatorii lucrînd de zor la instalarea celor doua corturi care îi vor primi pe expozantii din toata tara. Manifestarea se va derula timp de o luna, în perioada 6 iunie-8 iulie, în parcarea din spatele magazinului Petrodava. „Sîntem în faza de montare a celor doua corturi expozitionale, etapa care se va încheia, apreciem noi, la începutul saptamînii viitoare. De marti trecem la montarea standurilor, dupa care expozantii îsi vor amenaja, fiecare, spatiul sau. Prima dintre manifestari va fi Expomodesing, unde si-au anuntat participarea un numar de 60 de firme de profil din toata tara. Acestea au la dispozitie o suprafata generoasa, de 1.300 de metri patrati, în interior. Vor mai fi standuri si în exterior, dar nu la aceasta manifestare, ci la acelea la care produsele pot fi expuse afara“, a declarat Gheorghe Ocneanu, secretarul general al Camerei de Comert si Industrie Neamt. Expomodesing este prima manifestare din seria expozitionala si, comparativ cu celelalte, se adreseaza în principal femeilor. Asta deoarece vor fi prezentate ultimele noutati în domeniul confectiilor, al produselor de marochinarie, încaltaminte, iar acestea vor fi la pret de producator. Tîrgul va începe joi, 6 iunie 2007, de la ora 10, iar Expomodesing se va încheia pe 10 iunie. CCI Neamt este partener la Tîrgul de Vara cu Romexpo si Primaria Piatra Neamt. În cea mai importanta manifestare expozitionala din judetul nostru vor fi 6 expozitii, la fiecare sfîrsit de saptamîna. Expomodesign, aflata la cea de-a doua editie, este urmata de Salonul Auto, o expozitie pe sufletul barbatilor, unde vor fi prezentate 11 marci de autoturisme, motociclete, ATV-uri, piese de schimb, dar si accesorii auto. În aceeasi perioada va avea loc si Salonul Medica, dar acesta va fi organizat în holul Hotelului Central. Pentru cei din domeniu vor fi prezentate aparatura medicala, instrumentar, consumabile medicale, dar si cosmetice si produse de îngrijire pentru publicul larg. În intervalul 21-24 iunie va avea loc Flora&Gradina, manifestarea cu cea mai mare priza la public, conform sondajelor din editiile anterioare. Iubitorii de flori si plante vor putea admira aranjamente florale deosebite, ori îsi vor putea achizitiona echipamente pentru gradini, ori mobilier si flori pentru terase.

Tîrgul Promobila, relansat

Material Construct si Climaterm, un domeniu care efectiv a explodat, va prezenta ultimele noutati din domeniul constructiilor, iar la final, în perioada 5-8 iulie, va avea loc Promobila&Salon de decoratiuni interioare. Vor fi expuse mobila, accesorii pentru industria mobilei, utilaje pentru prelucrarea mobilei si, desigur, decoratiuni interioare trendy. Promobila a fost relansat la initiativa presedintelui Camerei de Comert si Industrie Neamt, Mihai Apopii, iar, în acest domeniu, judetul nostru chiar are potential. Datele statistice de la manifestarile din anii anteriori demonstreaza faptul ca Expomodesign a înregistrat cea mai mare participare de firme, iar Romexpo a invitat sa participe si agentii economici parteneri fideli din domeniul îmbracamintei si încaltamintei, care au venit la alte tîrguri de profil de la începutul acestui an. Evolutia Tîrgului de Vara de-a lungul timpului, arata ca suprafata expozitionala a crescut la 12.200 de metri patrati anul trecut, fata de 9.500 de metri patrati la tîrgul din 2003, iar numarul de expozanti este mult mai mare, de la 150 de firme – în 2003, la peste 250 – anul trecut. Expozitiile au fost vizitate, anul trecut, de 32.000 de persoane, aproape dublu fata de 2003, cînd au trecut pragul Tîrgului de Vara circa 18.000 de persoane.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending