Contactează-ne

Actualitate

Pregătiri pentru o nouă ediție a taberei „Viitorul ești tu!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ manifestarea, care se va desfășura la Neptun, în perioada 24-29 august, este dedicată tinerilor din județul Neamț ■ acestora li se vor alătura și cei din județul Constanța ■ de coordonarea manifestării răspunde secretarul de stat Bogdan Dumea și deputatul Oana Bulai ■ Bogdan Dumea va fi și trainer ■

Secretarul de stat în Ministerul Cercetării și Digitalizării, nemțeanul Bogdan Dumea, anunță faptul că se va ocupa de coordonarea celei de a doua ediții a taberei „Viitorul ești tu!”, care se va desfășura pe litoral, la Neptun, în perioada 24-29 august.

„Deschidem porțile pentru ediția cu numărul doi a Taberei VIITORUL EȘTI TU, dedicată tineretului din Neamț. Alături de Oana Bulai, voi coordona acest eveniment la nivel național. Implicarea și pasiunea noastră sunt garanția unei experiențe inegalabile pentru fiecare participant! Ne extindem! Deși tabăra a avut originile sale în Neamț, acest an marchează debutul național, cu primele două județe vizate: Neamț și Constanța.

Pe lângă coordonare, voi fi și trainer în cadrul taberei. Abia aștept să împărtășesc cu voi cunoștințele și experiența mea, să învățăm și să creștem împreună!”, a postat  pe pagina de solicializare nemțeanul Bogdan Dumea. Acesta face și precizarea că participarea la acest eveniment este gratuită, ea fiind destinată adolescenților cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani.

„Alătură-te celor 100 de tineri care vor trăi o experiență de neuitat! Ești pregătit să te transformi într-un adevărat lider? Dorești să îți valorifici potențialul și să strălucești în comunitatea ta? Ești curios să descoperi talentele pe care le ai și modul în care le poți folosi? Gata să te afirmi și să inspiri și pe alții în călătoria ta?”.

Acestea sunt întrebări motivaționale pe care demnitarul le folosește în a sublinia importanța demersului organizatorilor în determinarea tinerilor din județele Neamț și Constanța de a petrece câteva zile de neuitat pe litoraul românesc. „Fiecare adolescent are în el un SUPER EROU, așteptând să fie descoperit. Ești gata să-l revelezi? Pornește în călătoria VIITORUL EȘTI TU din 24 până pe 29 august, pe nisipurile fierbinți ale Neptunului. Înscrierile au început, așa că rezervă-ți locul acum și fă primul pas spre o vară de neuitat!

Înscrierile se închid pe data de 14 august”, precizează coordonatorul evenimentului, Bogdan Dumea. Acesta solicită celor interesați de eveniment să dea  Like + Share + Comment la această postare. Pasul următor e îndemnul de a intra pe adresa: www.viitorulestitu.org. Din echipa de pregătire a evenimentului , la nivelul județului Neamț fac parte: deputata Oana Bulai și tinerii Ileana Cristina Dumitrache, Ștefan Popescu, Luca Țonea și Andrei Stupu.

 

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending