Contactează-ne

Actualitate

Pregătiri intense pentru Ziua Internațională a Copilului

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ primăria va deschide sezonul estival în ștrand și va împărți pachete cu dulciuri pentru cei mici în grădinițe și la clasa zero ■ și conducerea Roman Value Centre va organiza în parcarea centrului comercial, timp de două zile, diverse manifestări ■

Ziua Internațională a Copilului este un prilej pentru toate comunitățile să organizeze manifestări dedicate celor mici. Și anul acesta, conducerea Primăriei Roman va împărți în grădinițe 2.600 de pachete cu dulciuri în valoare de 90.000 de lei, cheltuială aprobată de Consiliul Local în ședința din luna aprilie.

Ținând cont că 1 Iunie cade anul acesta sâmbătă,  pachetele vor fi distribuite vineri, 31 mai, pentru copiii din grădinițe și de la clasa zero. În ziua de 1 iunie, pPrimăria va deschide și sezonul estival, de care se vor bucura în primul rând copiii. ”Începem noul sezon estival cu o zi dedicată copiilor noștri, oferindu-le o sărbătoare a bucuriei și distracției, cu intrare liberă pentru toți vizitatorii.

În această perioadă, se lucrează intens pentru a pregăti locația la cele mai înalte standarde. Bazinele sunt revopsite, iar ultimele lucrări de igienizare urmează să fie finalizate, astfel încât să vă putem oferi o experiență plăcută și sigură.Vă invit să vă bucurați de începutul verii într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă!”, a anunțat primarul Leonard Achiriloaei.

Serviciul evenimente din primărie s-a preocupat și de organizarea spectacolului susținut anul acesta pe scena în aer liber de toate școlile particulare care pregătesc talente locale în domeniul muzicii și dansului. Vor evolua aproximativ 300 de copii, a căror muncă va fi răsplătită de municipalitate tot cu pachete de dulciuri.

Sunt așteptate școlile Domi Dence, Noblesse Media, Dance Art Valian , Clubul de Percuție Mihai Cârligeanu, fiind angrenați în spectacol aprpximativ 300 de copii, a căror muncă va fi răsplătită tot prin acordarea de dulciuri. Bucurii pentru cei mici sunt pregătite și de către complexul Roman Value Centre, care organizează în ziua de 1 iunie în parcarea complexului comercial activități dedicate celor mici.

Astfel, de la ora 12,00 este programat un spectacol susținut de magicianul Robert Tudor. Între ora 13.00 și 17.00 sunt pregătite ateliere de pictură pe corp (facepaintig), împărțire de baloane colorate și dulciuri. La ora 17,00 este programat un spectacol de teatru pentru copii, cu piesa ”Dacă poți visa, poți realiza”, susținut de actorii Teatrului penmtru copii ”LumiLand”.

La ora 17.30 în aceeși locație este anunțată o superpetrecere cu personajele preferate ale celor mici, piratul Rică Bucurică, cățelușa Zizica și Zâmbărică. Inițiatorii proiectului au anunțat și amplasarea în locația amintită a unui parc de distracții, care va funcționa și duminică. În cele două zile se vor realiza și fotografii care vor fi distribuite copiilor prezenți la manifestări.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending