Contactează-ne

Actualitate

Pregătește-te pentru shopping-ul de Craciun

Știre publicată în urmă cu

în data de

Când vine vorba despre cumpărături, poate că una dintre cele mai așteptate luni din an este Decembrie. Ideea este să te bucuri cât mai mult timp de produse la prețuri mici, ținând cont de faptul că fiecare magazin fizic sau online stabilește când încep reducerile. Totuși ar fi bine să ții cont de câteva lucruri pentru a nu cheltui prea mulți bani pe lucruri nefolositoare. Iată cum poți să găsești item-urile preferate la prețuri imbatabile:

 

  1. În primul rând, descarcă-ți aplicațiile dorite pe telefon și fă-ți cont pe fiecare dintre ele, mai ales că, de multe ori, majoritatea site-urilor funcționează destul de greu și poți avea surpriza ca produsele pe care le-ai vizat înainte să dispară foarte repede. Iar ca să meargă totul foarte rapid, atașează un card telefonului pe care îl folosești. În plus, abonează-te și la newslettere pentru a fi la curent cu cele mai noi știri legate de eveniment.

 

  1. Trebuie să ții cont de faptul că dacă un produs este mai ieftin, nu înseamnă neapărat că este și bun. De aceea este bine să faci o mică cercetare înainte și să citești review-uri pe site-urile de profil sau dacă știi deja pe cineva care are articolul care te interesează, roagă acea persoană să-ți spună părerea sinceră și poate chiar ți-l împrumută pentru a-l testa. Mai mult, accesează mai multe magazine online pentru a-ți crea un backup și să te folosești un alt magazin în cazul în care s-a epuizat stocul celui vizat inițial.

 

  1. Cel mai bine este să apelezi la site-uri cu vechime pe piață și care sunt cunoscute prin seriozitate, au un call center care îți poate răspunde la orice întrebare, iar paginile lor web încep cu „http“ și nu se termină într-un mod ciudat.

 

  1. Este bine să verifici din timp politica de retur, fie că este vorba despre a înlocui un produs achiziționat sau despre a primi înapoi suma de bani aferentă. Atunci când se procesează un număr mare de produse vândute, cel mai probabil coletele vor  avea puțină întârziere față de o perioadă obișnuită. Dacă, de exemplu, ai nevoie urgentă de un hanorac pentru bărbați de la Fashion Days, trebuie să iei în considerare acest aspect și să îți asumi că îl vei primi cu întârziere sau te poți reorienta ca perioadă.

  1. Ar trebui să fii atent și la brand, mai ales dacă te gândești să achiziționezi un smartphone, un televizor sau chiar o tabletă. Atunci când faci achiziții de la branduri consacrate, de obicei nu ai surprize, mai ales că au ani de experiență în spate și sunt actualizate cu cele mai noi tehnologii.  Aceasta se aplică și în cazul în care faci o selecție de geci de barbati de la Fashion Days sau alte articole vestimentare, mai ales dacă ești atent la materiale folosite care asigură durabilitate în timp, confort și libertate de mișcare. Totuși, dacă optezi pentru produse „no name“, trebuie să îți asumi și faptul că nu poți avea parte de aceeași calitate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending