Contactează-ne

Actualitate

Posturi libere în sistemul bugetar

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ instituțiile din Neamț au anunțat 20 de posturi vacante ■ cele mai multe sunt în sistemul de sănătate, la spitale și Serviciul de Ambulanță ■

La începutul acestei săptămâni, au fost publicate posturile vacante în sistemul bugetar, în județul Neamț fiind libere un număr de 20 de posturi. Astfel, la Școala Gimnazială ”Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț se caută un îngrijitor. Primăria comunei Agapia are nevoie de o infirmieră, iar cea din comuna Ștefan cel Mare de un curator.

De un administrator financiar (contabil șef) e nevoie la Liceul de Arte ”Victor Brauner” din Piatra Neamț. Cele mai multe posturi vacante sunt anunțate de către Spitalul Municipal de Urgență Roman, care are nevoie de un post de medic resident (anul V) în specialitatea medicină internă și un post de medic specialist, specialitaea radiologie și imagistică medicală.

Aceeași unitate sanitară are anunțate ca vacante un post de asistent medical generalist debutant și unul de asistent medical generalist. Un medic specialist în specialitatea neonatologie este liber tot la SMU Roman, care scoate la concurs și 5 posturi de infirmier debutant. Primăria comunei Răucești este în căutarea unui șef serviciu voluntar pentru situații de urgență.

Nevoie de personal este și la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț unde sunt anunțate ca fiind vacante trei posturi de asistent medical generalist principal cu studii postliceale sanitare. Serviciul de Ambulanță anunță ca fiind vacant și un post de farmacist, precum și unul de statistician medical debutant, dar aceeași unitate are nevoie și de un economist debutant.

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț anunță ca fiind vacant postul de manager și are vacant un post de medic primar în specialitatea epidemiologie. Tot la acestă unitate sanitară sunt vacante și două posturi de medic rezident și un post de medic specialist, în specialitatea boli infecțioase. Și Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani are liber un post de infirmier(ă) debutant(ă) și unul de îngrijitoare.

Complexul Rezidențial de Servicii Sociale Roman are vacant un post de infirmier(ă) și unul de bucătar. La Primăria Tașca este nevoie de un asistent social și de un post de asistent medical în cadul aceluiași serviciu social. Direcția  de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț anunță ca fiind vacante un post de infirmier(ă) și  unul de pedagog social, cu grad profesional principal.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending