Contactează-ne

Actualitate

Polițist, mort pe terenul de sport

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ bărbatului i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, care se desfășura pe miniterenul de fotbal din Parcul Municipal ■ sosit la fața locului un echipaj TIM SMURD a încercat, fără succes, resuscitarea bărbatului ■ transportat la spital cadrele medicale au continuat manevrele de resuscitare, până la ora 20, când a fost declarat decesul polițistului ■

Pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Neamț a fost postat un anunț de condoleanțe, prin care se anunță vestea tristă și neașteptată a trecerii în neființă a agentului principal de poliție, Mineață Marius Lucian, la vârsta de doar 40 de ani.

Ulterior printr-un comunicat de presă Serviciul comunicare al IPJ Neamț relatează împrejurările în care s-a produs decesul. ”La data de 12 septembrie, în jurul orei 18,50 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman au fost sesizați prin apel al 112 cu privire la faptul că  un bărbat ar fi inconștient. În urma cercetărilor desfășurate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, ar fi manifestat o stare de rău. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a încercat manevre de resuscitare, la care bărbatul nu a răspuns. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IJP Neamț.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman, Andreea Trifan , a adăugat câteva informații legate de modul în care a acționat echipajul medical. ”La locul solicitării, în ziua de 12 septembrie, în jrul orelor 18,50 s-a deplasat un echipaj TIM SMURD, cu medic,  care a realizat manevre de resuscitare la fața locului. Pacientul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la CPU Roman. Aici au continuat manevrele de resuscitare și de acordare a primului ajutor dar, din păcate, la ora 20 a fost declarat decesul bărbatului, intrat în stop cardio-respirator”, a declarat Andreea Trifan. Polițistul era căsătorit și avea doi copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Mihai

    14 septembrie 2023 at 7:26 PM

    Dacă în pandemie se dădea mereu o situație cu statistica celor decedați,am vrea că presa să ne informeze și azi,în cazul unor astfel de cazuri nedorite, dacă persoana decedată cu infarct sau accident vascular a fost sau nu a fost vaccinată in pandemie… Dumnezeu să îl ierte!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending