Contactează-ne

Actualitate

PNL Roman, acțiune caritabilă. „Să nu-i uităm nicicând pe cei mai triști ca noi!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ la sediul PNL au fost împărțite 100 pachete cu alimente de bază pentru familiile nevoiașe ■ fondurile provin din contribuția membrilor Biroului PNL Roman ■

Ca în fiecare an, la sediul PNL Roman a fost organizată, joi, 22 decembrie, o acțiune de ajutorare a persoanelor mai puțin favorizate de soartă, pentru ca și acestea să aibă bucuria de a petrece marea sărbătoare a Nașterii Domnului. Prin strădania membrilor Biroului Local PNL au fost disatribuite un număr de 100 de pachete, conținând alimente de bază: ulei, zahăr, orez, făină, carne, dulciuri, fructe.

Președintele Organizației Locale PNL Roman, deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, a urat celor prezenți și tuturor romașcanilor un an 2023 mai bun, sănătate și mai ales pace. „Trăim, așa cum se știe, vremuri foarte grele pentru toată lumea. Dar așa cum v-am obișnuit, deja, de două ori pe an, de Crăciun și de Paști, eu și colegii mei din Biroul Local PNL, ne străduim sub deviza: «Să nu-i uităm nicicând pe cei mai triști ca noi!» să organizăm această acțiune caritabilă.

E didicată pentru cei mai apăsați de grijile și nevoile acestor zile. Este perioada în care fiecare dintre noi ne adunăm în jurul Mântuitorului și ne rugăm pentru iertarea păcatelor noastre. Așa încât, acum în prejma acestei sărbători, vă dorim să aveți mai multă liniște și mai ales pace. Sperăm ca războiul să fie cât mai departe și să dispară vrajba dintre oameni.

Iată de ce avem mulțumirea că, prin strădania noastră, a domnului primar, a colegilor noștri consilieri locali, am reușit să asigurăm pentru 100 de persoane aflate în dificultate câte un pachet consistent, conținând 7-8 produse alimentare de bază, pentru a putea ca și dumneavoastră să simți  bucuria acestor sărbători. Dumnezeu să binecuvânteze acest Crăciun, sărbători sfinte, pace, liniște și numai bucurii”, le-a spus celor prezenți deputatul PNL, Dan Laurențiu Leoreanu.

Primarul Leonard Achiriloaei a fost și el alături de echipa care s-a ocupat de pregătirea evenimentului: „Mă bucur că reușim să păstrăm, de ani buni, această tradiție de a fi în preajma dumneavoastră cu prilejul sărbătorilor pentru a vă aduce un dram de bucurie și liniște. Mă folosesc de acest prilej pentru a vă ura nu numai dumneavoastră, ci tuturor romașcanilor, sărbători liniștite, cu bine, sănătate și pace!”.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending