Contactează-ne

Actualitate

PMP Neamţ a depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ “Bogdan Gavrilescu este persoana cea mai potrivită pentru a conduce județul din postura de președinte al Consiliului Județean Neamț în urmatorii patru ani”, a declarat Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ ■ “Vreau să fac în continuare echipă cu Dragoş Chitic, dumnealui din postura de primar de Piatra Neamţ, eu din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ”, a declarat Bogdan Gavrilescu ■

Echipa PMP Neamţ a depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean, luni, 17 august, la Biroul Electoral Judeţean. Candidatul PMP Neamţ pentru preşedinţia Consiliului Judeţean este Bogdan Gavrilescu, preşedintele formaţiunii şi viceprimarul municipiului Piatra Neamţ.

“Am depus lista de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Neamț. Suntem o echipă de oameni oneşti, dornici să lucrăm în interesul nemţenilor. Aşa cum am mai spus, noi nu facem în primul rând politică, noi facem în primul rând administraţie în folosul cetăţeanului. Fiecare nume trecut pe lista PMP Neamţ este rezultatul unei analize atente, pentru a avea convingerea că propunem nemţenilor cei mai buni candidaţi, persoane care înţeleg  că sunt în slujba nemţenilor, persoane care nu îşi doresc scaunul de consilier judeţean, ci îşi doresc un loc în consiliul judeţean pentru a promova şi pune în practică proiecte care să transforme judeţul Neamţ într-un judeţ în care să ne facă plăcere să trăim. Cât priveşte candidatura mea, am dovedit, în anii de mandat de viceprimar, că sunt capabil să dezbrac haina politică şi să fiu un om de administraţie capabil să colaboreze pentru binele comunităţii. Alături de colegul Dragoş Chitic am dovedit că putem rezolva problemele unui oraş, că avem şi viziune şi putere pentru a pune în practică proiectele cele mai bune pentru dezvoltarea unei comunităţi. Vreau să fac în continuare echipă cu Dragoş Chitic, dumnealui din postura de primar de Piatra Neamţ, eu din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Este formula de echipă care garantează, prin ceea ce am reuşit să facem împreună la primărie, că şi judeţul Neamţ va prospera, că vom reuşi să identificăm şi să punem în practică proiectele importante pentru nemţeni”, a declarat Bogdan Gavrilescu, candidatul PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ.

“PMP Neamţ este în primul rând o familie. Ca familie, avem proiecte comune, avem o viziune comună. Echipa Dragoş Chitic, Bogdan Gavrilescu a dovedit că la Primăria Piatra Neamţ se poate face performanţă. Exemplul de succes poate şi trebuie să fie multiplicat şi la nivelul judeţului. Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ, Bogdan Gavrilescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, este formula care garantează nemţenilor că judeţul nostru va fi în următorii patru ani unul în care se va face în primul rând administraţie eficientă şi în folosul cetăţeanului”, a declarat Cristian Sauciuc, preşedinte PMP Piatra Neamţ.

“Bogdan Gavrilescu este persoana cea mai potrivită pentru a conduce județul din postura de președinte al Consiliului Județean Neamț în urmatorii patru ani.Este un om onest și apropiat de cetățeni, este un adevărat profesionist și știe ce trebuie făcut pentru a dezvolta județul Neamț.  Atât eu, cât şi colegul meu  Bogdan Gavrilescu suntem persoane pentru care deja vorbesc reuşitele în conducerea municipiului Piatra Neamţ. Suntem în postura de a putea spune că pentru noi vorbesc lucrurile realizate în toată perioada în care am colaborat la primărie. Nu de puţine ori însă, în acei ani, am suferit din cauza lipsei unui dialog civilizat, eficient, corect instituţional cu conducerea Consiliului Judeţean. Am suferit şi noi, dar cel mai mult au avut de suferit nemţenii pentru că patimile politice au fost puse de cei care au condus judeţul înaintea intereselor cetăţenilor. Vrem să depăşim acest episod trist, vrem ca o astfel de abordare greşită a relaţiei dintre două instituţii esenţiale pentru judeţ să devină doar o amintire.

Vă propunem o echipă care să garanteze că în următorii patru ani va exista colaborare între Primăria Piatra Neamţ şi Consiliul Judeţean, va exista un dialog permanent în care politicul va lipsi, iar subiectele abordate vor ţine doar de o administraţie publică eficientă. Nemţenii merită acest lucru, nemţenii merită ca judeţul să fie administrat de o echipă care să fie capabilă să colaboreze pentru a le identifica problemele reale, dar mai ales capabilă să colaboreze pentru a identifica soluţii pentru aceste probleme şi să pună aceste soluţii în practică. Această echipă este cea propusă de PMP Neamţ”, a declarat Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru Primăria Piatra Neamţ.

Advertisement
Trending