Contactează-ne

Eveniment

Piatra Neamţ: Tîlharul bunicii atacată în plină zi a fost prins

Știre publicată în urmă cu

în data de

Tîlharul bunicii atacate în plină stradă, ziua în amiaza mare, a fost prins, a anunţat prefectul de Neamţ, George Lazăr, în urmă cu puţin timp, miercuri, 6 mai.

“Chiar la această oră, prin efortul structurilor de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne a fost prins suspectul, implicat în oribila infracţiune de tîlhărie comisă în municipiul Piatra Neamţ, în dauna bătrînei -parte vătămată. Lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Neamţ, sub coordonarea domnului inspector şef Neculai Catană au acţionat în mod profesionist şi prin operaţiunile specifice au depistat şi reţinut în cel mai scurt timp suspectul.

Apreciez efortul şi profesionalismul cadrelor de poliţie ale Inspectoratului Judeţean Neamţ care au gestionat eficient şi cu celeritate această situaţie. Avem toleranţă zero faţă de asemenea personaje certate cu legea, faţă de faptele antisociale şi întotdeauna măsurile şi răspunsul structurilor de forţă ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi extrem de ferme”, a declarat prefectul de Neamţ.

Amănunte despre tîlhărie aici: http://monitorulneamt.ro/piatra-neamt-prefectul-cere-toti-politistii-in-strada-dupa-tilharia-comisa-ziua-in-amiaza-mare/

Vom reveni.

 

FOTO: generica

Advertisement
Trending