Contactează-ne

Actualitate

Piatra Neamţ: Protest inedit. De ce pescuia pe… stradă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pietonii şi participanţii la traficul rutier aflaţi duminică, 5 iulie 2020, după lăsarea întunericului, pe strada Petru Movilă din Piatra Neamţ au avut parte de o experienţă inedită.

La ieşirea din municipiu, pe drumul naţional spre Bicaz (DN 15), în dreptul unei vulcanizări putea fi văzut un tânăr care se apucase de „treabă“. Nu era vorba despre ceva caracteristic unui astfel de atelier, schimbarea vreunui pneu sau de umflarea lui. Omul se apucase de… pescuit în balta apărută în zonă.

Şi era dotat cu tot ce trebuie, o lansetă, un scaun şi-şi montase şi un cort în apropiere, semn că nu era ceva de-o oră – două şi că nu avea de gând să pleca acasă fără ceva în juvelnic. Dincolo de aceste considerente, pietreanul profita de „iazul“ artificial format acolo de câteva zile în urma unei avarii la o magistrală de apă ce alimentează oraşul Piatra Neamţ.

Era, de fapt, un protest inedit faţă de indolenţa şi lentoarea celor de la Compania ApaServ Neamţ, furnizoarea de utilităţi, care, tot de zile în şir, nu intervenise să rezolve problema. În cele din urmă, firma a intervenit la avarie, dar acest lucru s-a soldat cu un alt inconvenient pentru o mare parte din locuitorii municipiului, luându-se apa în multe zone. Tot zilele trecute, alt nemţean era protagonistul unei scene amuzante în trafic, după ce o fotografie nostimă a apărut în spaţiul virtual.

Întâmplarea face ca tot pe 5 iulie 2020, conducătorul unei maşini a fost surprins în timp de tranzita oraşul Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, având în partea din spate un „pasager“ mai puţin obişnuit. Din portbagajul unei Dacii Solenza, care avea numărul de înmatriculare în Neamţ, se iţea o… capră.

Lăsând la o parte ilarul situaţiei, nu credem că şoferul cu pricina ieşise la plimbare cu… animalul de companie, ci o situaţie fortuită l-a făcut să aibă în maşină animalul menţionat.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending