Contactează-ne

Actualitate

Piatra Neamţ – proiectele privind coridoarele de mobilitate, ce modificări ale circulaţiei rutiere apar

Știre publicată în urmă cu

în data de

Proiectele privind coridoarele de mobilitate din Piatra Neamţ, aflate în diferite stadii de realizare, presupun şi o serie de modificări aduse circulaţiei rutiere.

Pentru a veni în sprijinul şoferilor din Piatra Neamţ, municipalitatea pietreană a formulat o serie de precizări privind acest subiect.

 Astfel, se precizează că modificările aduse circulației rutiere pe principalele coridoare de mobilitate din oraș (Bulevardul Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bulevardul Traian, Strada Mihai Viteazul și Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida) și pe străzile adiacente includ și montarea de noi indicatoare rutiere, cuprinse în proiectele tehnice. Toate aceste modificări au fost analizate și avizate atât în Comisia Rutieră a Primăriei municipiului Piatra-Neamț, cât și de către Serviciul Rutier al IPJ Neamț.

Este important de ştiut că, pe perioada desfășurării lucrărilor, noile indicatoare rutiere (spre exemplu, cele care indică banda rezervată pentru transportul public sau interzis a vira la stânga/dreapta) nu sunt valabile și vor fi acoperite în cursul zilei de astăzi, 15 martie, de către constructori, care au sarcina de organizare a traficului conform planurilor avizate. Indicatoarele rutiere noi vor intra în vigoare la finalizarea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate.

Municipalitatea mai transmite că modificările survenite nu sunt bătute în cuie şi, dacă se vor constata disfuncționalități punctuale în trafic, generate de noile reglementări, acestea vor fi reanalizate în Comisia Rutieră.

Pentru o imagine de ansamblu asupra modificărilor care vor apărea în trafic în urma lucrărilor de pe coridoarele de mobilitate, municipalitatea face publice proiectele tehnice de pe Bulevardul Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bulevardul Traian, Strada Mihai Viteazul și Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida: https://bit.ly/IndicatoareMobilitate

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending