Contactează-ne

Actualitate

Piatra-Neamț, orașul celor 1000 de magnolii

Știre publicată în urmă cu

în data de

Campania „Piatra Curată”, o tradiție pentru orașul nostru și pentru locuitorii săi, aduce anul acesta cea mai amplă inițiativă de înfrumusețare a spațiilor verzi din oraș.

 

1000 de puieți de magnolii și 1000 de răsaduri de trandafir vor fi oferite de către Primăria Piatra-Neamț în cadrul campaniei, pentru fiecare bloc din oraș. Piatra Curată și-a propus de la început să implice activ pietrenii în acțiuni de protejare a naturii și de îngrijire a spațiului înconjurător. Fiecare locatar va avea ocazia să contribuie la acest proiect, având grijă de magnolia plantată în apropierea blocului său, un arbore ales tocmai pentru fumusețea florilor sale.

 

Primarul Andrei Carabelea: „Piatra Curată s-a bazat mereu pe implicarea activă a comunității, iar acum ducem această inițiativă la un alt nivel: Piatra-Neamț devine orașul celor 1000 de magnolii! Plantăm câte o magnolie la toate blocurile din oraș, printr-un efort comun al administrației, locatarilor și asociațiilor de proprietari. Fiecare pietrean se va bucura în anii care vin de spectacolul acestor arbori și de faptul că în fața casei sale cresc rădăcini puternice pentru un viitor mai curat și mai sănătos!”

 

Acțiunea de înfrumusețare a spațiilor verzi nu se va opri aici! Inspirați de multe grădini de bloc îngrijite de pietreni, ne dorim să premiem cea mai frumoasă grădină de acest fel, care va fi stabilită în urma unui concurs în care câștigătorul va fi ales de pietreni.

 

Implicarea activă a președinților și administratorilor de la asociațiile de proprietari este foarte importantă pentru reușita acestei campanii. Astfel, luni, 8 aprilie, de la ora 16:00, la Hotel Central va avea loc o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor, unde vor fi discutate detaliile acțiunii.

 

Vă invităm să vă alăturați acestei inițiative și să facem împreună din Piatra-Neamț „orașul celor 1000 de magnolii”!

Citește știrea
2 comentarii

2 Comments

 1. Cretu Vasile

  6 aprilie 2024 at 2:34 PM

  Argesul UMILEȘTE Ceahlaul!!!
  Ceahlaul, echipa premiata din bani publici pentru “performanta” de a fi promovat din liga a treia in liga a doua… Niște baieti “minunati” care isi onoreaza “blazonul” pierzand lamentabil, cu echipe de “top”: Meraloglobus si Campionii fc Arges… in timp ce campioni mondiali (Ionela Scutaru) si europeni (Gabriel Stan) nu au pretins nici macar o strangere de mana pe facebook!!!
  https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216 pentru conformitate si combaterea tupeului de a pretinde bani publici pentru indolență, cu ajutorul presei!
  Carabelea, Lazar,Asaftei si toti cei care va “pricepeti” la fotbal. Va rog frumos sa premiati aceasta “performanta” din banii vostri! Sau, sa pretindeti habarnistilor sa aduca banii publici de acasa. Sau, atunci cand dati in folisinta stadionul si utilitatile, sa respectati legea si sa organizați o licitatie… asa… de ochii lumii, sau a Curtii de Conturi.

  • Cezar Filip

   10 aprilie 2024 at 3:42 PM

   Sper că e glumă comentariul domnule Creţu. Respect pentru Scutaru şi Stan, dezinteres pentru Carabelea, Lazăr şi Asaftei, dar… restul mesajului e cel puţin infantil. Nu mai spun că aţi comparat mere cu pere, însă să negaţi că la promovarea din Liga a III-a în a II-a s-au bucurat pe stadion 10.000 de suporteri este… ori cumplit de infantil, ori nevoie cronică de ochelari. Asta apropos de performanţă. Iar, in fotbal, şi nu numai, mai şi pierzi partide. Chiar cu „campioni” gen FC Argeş. Care, ce să vezi, veneau din LIGA I sau SUPERLIGA dacă ţineţi la detalii. Sper că ţineţi… măcar la glumă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending