Contactează-ne

Actualitate

UPDATE Piatra Neamţ: Arde fabrica de pâine Panmont. De la ce a pornit incendiul

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii pietreni intervin în aceste momente, luni 10 august, pentru a stinge un puternic incendiu izbucnit la Fabrica de pâine Panmont.

 

Vom reveni.

UPDATE: Prin apel la 112, la ora 09:37, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fabrică de pâine din municipiul Piatra-Neamț. Au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD). La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Datorită planșeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire – sursa ISU Neamt

UPDATE 2 – Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea focului pentru executarea unor lucrări de hidroizolație bituminoasă, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Foto cititor Monitorul

Advertisement
Trending