Contactează-ne

Actualitate

Piatra Neamț: Accident – a parcat în curte… prin gard

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un accident rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale a avut loc miercuri, 22 iulie, în Piatra Neamț. Un șofer “impetuos” a lovit o țeavă de gaz și a “parcat” în curtea unei gospodării de pe strada Cetatea Neamțului.

“Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 20:30, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Piatra Neamț. Un autoturism a intrat într-o curte situată pe strada Cetatea Neamțului și a lovit o țeavă de gaz.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În autoturism se afla doar conducătorul auto, care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deoarece în urma accidentului rutier produs țeava de gaz a fost avariată. La locul evenimentului s-a deplasat și o echipă de la Del Gaz Grid pentru remedierea defecțiunii”, au comunicat reprezentanții ISU Neamț.

Advertisement
Trending