Contactează-ne

Actualitate

Peste 700 de romașcani au urmărit filmul ”Hai, România! – Povestea Generației de Aur”, eveniment al cărui promotor a fost Lucian Micu

Știre publicată în urmă cu

în data de

Peste 700 de romașcani au avut ocazia, la finalul săptămânii trecute, să urmărească, în premieră la Roman, filmul documentar ”Hai, România! – Povestea Generației de Aur”, eveniment al cărui promotor a fost Lucian Micu. Cu acest prilej, la Roman au fost prezenți și patru dintre fotbaliștii Generației de Aur – Jean Vlădoiu, Tibor Selymes, Gheorghe Mihali și Florin Prunea – care și-au dorit să cunoască întreaga comunitate, pe iubitorii sportului și nu numai.

”Prin acest frumos eveniment reușim să facem din nou Romanul să vibreze! Romanul nu este doar un oraș de provincie, Romanul este un oraș cochet, cu oameni faini, care au nevoie să simtă că trăiesc pentru a atinge un ideal. Orice vis poate fi îndeplinit, prin muncă, iar acest film este dovada vie a faptului că toți contăm, că împreună putem produce magie în viața noastră! Prin acest eveniment mi-am dorit să ofer comunității din Roman o experiență culturală și sportivă deosebită și cred că împreună am reușit!”, a declarat, la începutul evenimentului, Lucian Micu.

Acesta i-a felicitat pe cei patru fotbaliști din Generația de Aur pentru cariera strălucită în sport, exprimându-și mulțumirea pentru modul în care au reprezentat România în toate competițiile: ”Sunteți un exemplu pentru cei care doresc să facă performanță în sport, sunteți un exemplu pentru toți iubitorii sportului și pentru toți care-și iubesc patria!”.

Printre cei care au participat la eveniment s-a numărat și profesorul Petrică Sandu, unul dintre pilonii învățământului sportiv din Roman, care a fost ovaționat de toți cei prezenți în sală. Rând pe rând, Florin Prunea, Tibor Selymes, Gheorghe Mihali și Jean Vlădoiu au rememorat, alături de cei prezenți, câteva din momentele importante din cariera lor, iar audiența a fost entuziasmată, retrăind împreună clipele frumoase din istoria fotbalului românesc.

Împreună cu promotorul evenimentului, Lucian Micu, invitații au desemnat, prin tragere la sorți, câștigătorii celor 15 bilete la meciul de adio al Generației de Aur – ”Pentru ultima dată împreună”, care este programat pe 25 mai, pe Arena Națională. După vizionarea filmului, fotbaliștii Generației de Aur au oferit tuturor autografe și s-au fotografiat cu iubitorii sportului din Roman.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending