Contactează-ne

Actualitate

Pentru „bunici“, ultima serie de bilete pentru tratament din acest an

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ data de intrare în stațiuni este în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 ■ pentru acest an au fost depuse 6.047 cereri de tratament balnear și au fost valorificate 2.311 bilete ■

Conform unui comunicat de presă al Casei Județene de Pensii (CJPN) Neamț, pensionarii au la dispoziție ultimele 64 de bilete de tratament din acest an. E vorba despre a optsprezecea serie, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Alocarea biletelor s-a realizat automat în următoarele stațiuni: Covasna, Felix, Herculane, Lacu Sărat, 1 Mai – Oradea, Nicolina – Iași, Saturn, Sarata Monteoru, Sovata și Vatra Dornei. Tichetele sunt alocate prin aplicație informatică, iar beneficiarii sunt înștiințați telefonic despre repartizarea acestora.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii din municipiile Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției: https:www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament. Reprezentanții CJP Neamț precizează că au rămas nealocate 13 bilete de tratament balnear.

Zece sunt pentru Amara, două pentru 1 Mai – Oradea si unul pentru stațiunea Saturn, nefiind solicitări pentru acestea. Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro. Menționăm că, pentru anul 2023, au fost depuse 6.047 cereri de tratament balnear, fiind valorificate un număr de 2.311 bilete de tratament.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending