Contactează-ne

Prima pagină

Paznic acuzat că a furat cuie, sîrmă şi motorină în valoare de 150.000 de euro

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ suspectul, de loc din Vînători Neamţ, a fost prins de poliţişti după ce administratorul societăţi a reclamat furturile ■ acestea au fost comise între anii 2018 şi 2022 ■

Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 14 octombrie 2022, de către patronul unei firme, din Vânători Neamţ, cu privire la faptul că, un bărbat, de 51 de ani, ar fi sustras bunuri ce aparţineau societăţii comerciale unde acesta era angajat ca paznic. Furturile ar fi avut loc într-un interval de aproximativ 5 ani, între 2018 şi 2022. Cel care a făcut sesizarea, a mai precizat că prejudiciul cauzat este de 150.000 de euro.

Suspectul a fost „monitorizat“ şi ieri cele reclamate de administratorul firmei s-au adeverit. „Pe 25 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Târgu Neamţ, în urma activităţilor specifice desfăşurate, l-au depistat în flagrant pe bărbatul de 51 de ani şi un altul de 46 de ani, din Vânători – Neamţ, respectiv Nemţişor, în timp ce sustrăgeau motorină, din incinta unui punct de lucru al societăţii“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tot ieri, poliţiştii şi procurorii nemţeni au pus în executare două mandate de percheziţie în comuna menţionată, vizate fiind gospodăriile suspecţilor acuzaţi de furt. Au fost găsite indicii care arată că cele două persoane sunt autorii. Circa 2.500 de lei din prejudiciul estimat, a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

„În urma percheziţiilor efectuate, la imobilele celor două persoane, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracţională a persoanelor vizate, mai multe recipiente din plastic cu conţinut de motorină şi ulei, valuri din sârmă de diferite dimensiuni şi cutii cu cuie“, arată Poliţia Neamţ.

În urma cercetărilor, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind anchetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Astăzi, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending