Contactează-ne

Actualitate

Oportunitate pentru studentele de la facultățile cu profil tehnic. Burse E-ON

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ programul este dedicat studentelor de la facultățile tehnice din anii II, III și IV ■ valoarea uneia este de 1.500 de lei pe lună ■

Într-un comunicat de presă al E-ON, compania prezentă în România de 17 ani, este anunțat faptul că sunt programe dedicate tinerilor studenți, masteranzi și absolvenți, menite să le susțină dezvoltarea personală și profesională a acestora.

La începutul noului an universitar, compania a lansat un nou program, Burse@E.ON, adresat de data aceasta studentelor din anii II, III și IV, care urmează cursurile la patru universități cu profil tehnic: „Gheorghe Asachi” Iași, „Ștefan cel Mare” Suceava, „Lucian Blaga” Sibiu și Universitatea Tehnică Cluj.

Bursa privată acordată unei studente are o valoare de 1500 lei/lună, până la finalizarea studiilor. Studentele trebuie să fie integraliste și să fi avut în anul universitar anterior o medie mai mare de 8,50, care trebuie menținută pe parcursul tuturor anilor de studii. Înscrierile pentru burse se fac până pe 13 octombrie pe site-ul comaniei E-ON România.

Între 16 și 23 octombrie, va fi o evaluare a dosarelor depuse și se vor realiza interviurile cu studentele candidate la bursa E-ON, urmând ca acest sprijin financiar să fie acordat celor selectate de la 1 noiembrie 2023. Informații suplimentare se pot lua de pe pagina de facebook sau pe site-ul burse@E.ON/eon.românia.ro.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending