Contactează-ne

Actualitate

Oportunitate pentru o carieră militară. Recrutări masive în cadrul Jandarmeriei Române

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ la nivel naţional vor fi scoase la concurs, prin recrutare din sursă externă, 1.200 de posturi ■ vor fi locuri atît pentru ofiţeri, cît şi pentru subofiţeri ■

Tineri nemţeni care doresc să îmbrace uniforma de jandarm, vor avea în viitorul apropiat oportunităţi de angajare în această structură a Ministerului Administraţiei şi Internelorstatului. Instituţia anunţă că va scoate la concurs nu mai puţin de 1.200 de posturi, prin încadrare directă. Locurile vor fi atît pentru ofiţeri, cît şi pentru subofiţeri.

„În perioada următoare, Jandarmeria Româna va scoate la concurs 1.200 de locuri de ofiţeri şi subofiţeri prin încadrare directă. Dacă vrei o carieră dinamică şi provocatoare, urmăreşte paginile de internet şi conturile de social media ale unităţilor de Jandarmerie din toată ţara şi află calendarul concursurilor. Te aşteptăm în echipa noastră!“, anunţă Jandarmeria Neamţ pe pagina de Facebook.

Angajări în structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost anunţate încă de la finalul lunii mai de către Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvînt al Guvernului. „Sînt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română.

Sînt structuri care au nevoie de mai multe posturi. Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, dar sînt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică”.

Acesta vorbea atunci de 7.880 de posturi, din care peste 5.600 ar fi în Poliţie, conform digi24.ro. S-a mai specificat că noile posturi nu implică eforturi bugetare suplimentare şi că măsura adoptată de Guvern vizează organizarea şi conficurarea organigramei MAI. Cel mai probabil, în viitorul apropiat vor fi anunţate angajări în alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending