Contactează-ne

Actualitate

Opinia unui medic: lumea cunoscută de noi dispare

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ doctorul Filip Panait consideră că sancţiunile economice vor face din Rusia un „urs turbat“ ■ unul care se va năpusti asupra Israelului ca să se răzbune pe lumea occidentală ■ pandemie, război, criză economică şi foametea sînt noile realităţi ale lumii contemporane, spune medicul ■

Sub titlul „Actualităţi apocaliptice“, cunoscutul medic de familie de la Bîra, Filip Panait, doctor în medicină, vine cu o observaţie interesantă în ultima sa postare pe pagina de Facebook.

Face o constatare legată de faptul că lumea cunoscută de noi pînă acum, după invazia Ucrainei de către trupele ruseşti ale lui Vladimir Putin va dispărea.

„Eram nişte oameni liberi, destul de fericiţi cu realizările şi neîmplinirile noastre zilnice, dar, peste nepăsarea noastră, a venit un strigăt de război şi ameninţări cu extincţia nucleară a întregii planete. După aproape trei ani de pandemie, în care am avut parte de cele mai crunte restricţii pe timp de pace, ne-am trezit cu războiul la uşa noastră.

Dacă vedem starea planetei noastre doar în cheia conflictului dintre Ucraina şi Rusia nu înţelegem nimic şi ne putem trezi că sîntem manipulaţi de televiziunile aservite, de multă vreme, guvernelor ţărilor lor. Nu ştiu cum a ajuns Rusia în această situaţie, dar este o certitudine că influenţa eminenţei întunecate din spatele lui Putin are un rol fatidic. Dughin, consilierul întunecat, care este un satanist notoriu, are un cuvînt greu în deciziile lui Putin.

Pe de altă parte, faptul că Occidentul pune gaz pe foc, înseamnă că lupta nu se dă doar pentru salvarea Ucrainei, ci se urmăreşte ceva mult mai mare, ceva care vizează întreaga umanitate. A considera că pandemia şi războiul din Ucraina nu au nicio legătură este o eroare de logică enormă. După cunoştinţele noastre, manipularea şi minciuna vor domina lumea, în vremea sfîrşitului.

Doar cei care sînt de partea adevărului, şi se tem de Dumnezeu, pot spera să înţeleagă vremurile şi să nu cadă în capcana care va fi întinsă întregii lumi“, afirmă, în postarea sa, medicul Filip Panait.

Apelînd din nou la citate biblice, medicul nemţean citează: „Căci taina fărădelegii a şi început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreşte acum să fie luat din drumul ei“, după care continuă:

„Este greu de spus cum vor evolua lucrurile în acest război, dar este sigur că America şi Marea Britanie lucrează în tandem, pentru a îngenunchea Rusia, după cum spun profeţiile vechi, care mai spun că sîntem în pragul unei lumi noi, împotriva căreia se vor uni toţi conducătorii lumii.

Toate problemele noastre au început în momentul recunoaşterii Ierusalimului drept capitală a Israelului, în anul 2017, cînd s-au activat profeţiile privind vremea sfârşitului… Pentru că demonii care bîntuie lumea noastră ştiu că momentul judecăţii lor a sosit, încearcă să răstoarne întreaga societate cu susul în jos, ca să împiedice inevitabilul.

Dacă aceasta este realitatea din spatele acestor grave evenimente din lumea noastră, lucrurile nu se vor opri pînă nu va interveni Dumnezeu! Pandemie, război, criză economică şi foamete, după care mai discutăm cine este pe placul noilor stăpîni!“, spune doctorul Panait.

„Ursul rus a turbat şi nimeni nu are tratament pentru agresivitatea lui“

Într-o postare anterioară, medicul vorbea, la modul pamfletar, despre „Rusul turbat şi americanul viclean“. „Ursul rus a turbat şi nimeni nu are un tratament pentru agresivitatea lui! Cînd Hitler a invadat Polonia, toate ţările mari ale Europei au reacţionat şi au declarat război Germaniei.

Biden este principalul vinovat de toată această nebunie, pentru că, de luni bune, declară sus şi tare, că America nu va interveni cu trupe în Ucraina, ci doar cu arme. Acesta a fost un semnal clar pentru Putin că poate face ce vrea, în sfera sa de interese, fără ca ţările lumii să reacţioneze în vreun fel.

Ceea ce nu ştie Putin este că Biden i-a întins o cursă, pentru a testa pe teren capacitatea Rusiei de intervenţie militară şi pentru a-i produce cît mai mari daune, în vederea confruntării decisive, în urma căreia America vrea să preia controlul total asupra Rusiei.

Biden vrea să domine lumea întreagă, pentru că se crede un fel de salvator al umanităţii, chiar dacă are 80 de ani şi abia mai stă pe picioare. Nu ştim exact ce informaţii deţine preşedintele Biden, dar este viclean şi mult mai periculos decît Putin. Aceasta este noua realitate a lumii noastre, pe care o descrie profetul Daniel în secolul VI îCh! Restul sînt detalii, care fac din planeta noastră un cîmp de război între forţele binelui şi ale răului“, a scris doctorul, care este de părere că sancţiunile economice şi războiul vor face din Rusia un urs turbat, care se va năpusti asupra Israelului, ca să se răzbune pe lumea occidentală şi să blocheze exportul de gaze din Marea Mediterană spre Europa.

Putin este conştient că nu poate ataca ţările NATO, aşa că va încerca să-şi facă propriul imperiu, pe care să-l controleze în speranţa unor vremuri mai bune.

„Capcana întinsă de Biden Rusiei este atît de perversă, încît va spulbera puterea acesteia şi va îngenunchea întreaga ortodoxie. Se pare că proiectul Eurasiei va intra în istorie doar ca o utopie, pusă la cale de Dughin şi oamenii malefici din jurul ţarului Putin. (…) Faţa preşedintelui Putin este total schimbată şi inumană. Putin, criza economică şi foametea vor fi singurele certitudini ale conflictului pornit şi încurajat de Biden“ conchide dr. Panait.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending