Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

Omul arici

Știre publicată în urmă cu

în data de

• un tînãr în vîrstã de 30 de ani, recidivist, a ajuns la spitalul Roman, cu fata, corpul si mîinile întesate de ace, avînd tatuaje pe tot corpul •

Gabriel A., în vîrstã de 30 de ani, din Fãurei, un „personaj“ cît se poate de… „pitoresc“, a ajuns la Serviciul de Urgentã, din cadrul Spitalului Roman, în noaptea de 9 spre 10 decembrie, cu multiple plãgi la nivelul membrelor superioare, produse, cel mai probabil, prin automutilare. La vederea pacientului, cadrele medicale de serviciu s-au speriat, vãzîndu-l cu sîngele siroindu-i pe mîini, cu ace înfipte pe fatã si brate. Pe deasupra, acesta avea tot corpul plin de tatuaje. Surse din spital au declarat cã tînãrul este recidivist si ar fi fãcut nouã ani de închisoare. Avînd în vedere scandalurile precedente, din cursul sãptãmînii trecute, din triajul Sectiei chirurgie, cadrele medicale de serviciu au anuntat Politia. Surprinzãtor, însã, tînãrul a fost pasnic, comportîndu-se absolut normal, aparentele de individ recalcitrant dovedindu-se de aceastã datã înselãtoare. „La prima vedere, bolnavul semãna cu o pernã de ace, era plin de metal. Avea ace înfipte pe toatã fata, pe mîini si pe corp, parcã ar fi vrut sã intre în Cartea Recordurilor. Erau tot flul de ace, de cusut, cu gãmãlie, medicinale, ce mai, avea toate sansele sã intre în «Guinness Book». S-a mirat tot personalul care era în tura de noapte, de acest caz, dar mai ales de gestul sîngeros. Trebuie ceva dibãcie si tãrie de spirit sã îti înfigi atîtea ace, mai ales pe fatã si, cu atît mai mult, nesterile. De unde si le-o fi procurat, numai el stie. Ca si cum nu ar fi suficientã «acupunctra», tînãrul era brãzdat tot de tatuaje, semãnînd cu un poster“, a precizat personalul medical de serviciu. Obisnuite cu actele de violentã din ultima sãptãmînã si cu pacientii recalcitanti, cadrele medicale l-au luat cu binisorul pe bolnav. Acesta a fost diagnosticat cu plãgi tãiate, la nivelul ambelor antebrate. Tînãrul a acceptat examinarea medicalã, însã a refuzat sutura plãgilor si internarea în spital.

Alcool si violentã Andrei S., în vîrstã de 35 de ani, din Roman, a ajuns la Spitalul Municipal, sîmbãtã, 10 decembrie, cu leziuni produse prin cãdere, din cauza consumului exagerat de alcool. „În noaptea de vineri spre sîmbãtã, trebuia sã ajung la o cunostintã, care locuieste în zona Umbreluta. Locuiesc pe strada AntonPann si, pe traseu, m-am oprit la mai multe cîrciumi, unde am consumat vreo jumãtate de litru de coniac. La Umbreluta, am luat-o printre blocuri si, cînd am ajuns în fata blocului prietenului meu, am cãzut si m-am lovit cu capul de scãri. Patru tigani m-au urmãrit, din Piata Republicii, si cred cã au vrut sã mã buzunãreascã, dar noroc de un locatar, care a strigat la ei, punîndu-i pe fugã“, a povestit Adrian S. Tînãrul a fost internat în Sectia chirugie, cu diagnosticul traumatism cranio- facial acut, plagã contuzã frontalã si stare avansatã de ebrietate. La sfîrsitul sãptãmînii trecute, la Serviciul de Urgentã s-au mai prezentat Vasile Z., în vîrstã de 38 de ani si Daniel B, în vîrstã de 19 ani, ambii din Roman, acestia solicitînd îngrijiri medicale, în urma unor agresiuni. Victimele au fost diagnosticate cu traumatisme craniene si toracice, refuzînd internarea dupã acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending