Contactează-ne

Prima pagină

O tânără polițistă, reușită remarcabilă în sport. A devenit vicecampioană naţională la fitness şi culturism

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ agenta de la Inspectoratul de Poliţie Neamţ a urcat pe podium la Campionatul Naţional de Fitness şi Culturism de la Cluj ■ „După o perioadă de muncă şi sacrificii au început să apară şi rezultatele frumoase“, a transmis polițista ■

Ecaterina Braharu a intrat în structura Ministerului Administraţiei şi Internelor în anul 2022 şi are 23 de ani, fiind pasionată de sport încă din copilărie. După doar 5 luni de antrenamente intense, a hotărât să participe la Campionatul Naţional de Fitness şi Culturism de la Cluj, competiţie care s-a derulat în perioada 15-19 mai 2024.

Întrecerea a fost prima din carieră, poliţista dorind să se autodepăşească şi să evolueze într-o altfel de „versiune“ a sa, iar decizia avea să fie încununată de succes, devenind vicecampioană naţională. Şi cum prima competiţie a fost un test trecut cu brio, Ecaterina şi-a  propus să participe şi la alte concursuri sportive în toamna acestui an.

„A fost un moment plin de emoţie. Am urcat pentru prima dată pe scenă, prezentând în toată evoluţia mea munca depusă şi eforturile pentru a obţine cel mai bun rezultat. Momentul acesta a fost aşteptat de mult timp“, a declarat Ecaterina Braharu, care îşi desfăşoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra Neamţ.

Poliţista a mai precizat că „mişcarea“ (una care nu înseamnă doar simple alergări pe străzile oraşului sau pe pista unui stadion), o ajută în activitatea profesională. A reuşit să îşi facă timp pentru sală, păstrând o dietă strictă. Asta înseamnă să aibă mereu la ea o caserolă cu anumite alimente, colegii obişnuindu-se cu acest lucru.

Într-un comunicat semnat de inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, se arată că Ecaterina a ales această carieră deoarece consideră că e o îmbinare ideală între pasiunea pentru sport şi meseria de poliţist, care impune disciplină, ordine şi reguli stricte, putând contribui la binele comuni, responsabilitate care o motivează să fie în cea mai bună formă.

„Primul concurs a decurs bine! Cu titlul de vicecampioană naţională şi cu o bucurie maximă în suflet. După o perioadă de muncă şi sacrificii au început să apară şi rezultatele frumoase. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi antrenorului pentru toate sfaturile acordate, cu ajutorul cărora am ajuns pe podium!“, a postat, pe Facebook , Ecaterina Braharu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending