Contactează-ne

Prima pagină

Adina Bindăroi, experiență unică în Dubai. A participat la decorarea sălii de la Burj Al Arab unde a avut loc Balul Prinților și al Prințeselor

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ decorațiunile au fost realizate de o echipă din România, condusă de Alina Neacșa ■ The Grand Ball of Princes and Princesses a avut loc la celebrul hotel Burj Al Arab ■

Adina Bindăroi, patroana florăriei Magic Flowers by Adina din Roman, a împărtășit, pe pagina de socializare, o experiență unică la care a participat, recent, în Dubai, capitala Emiratelor Arabe Unite. Este vorba despre realizarea decorațiunilor florale ale hotelului și sălii în care s-a desfășurat cea de-a zecea ediție a unui eveniment exclusivist – The Grand ball of Monaco.

Altfel spus „Marele Bal al Prinților și Prințeselor“. „Ei bine, așa cum am mai spus, când vrei să fii foarte bun în ceea ce faci, îi urmezi pe cei mai buni în breaslă! Iată că o româncă, Alina Neacșa, este un ambasador al țării noastre în lume, în domeniul floristicii. Este foarte bună în ceea ce face. În România, clar, este unică și inegalabilă în momentul de față“, consemna, zilele trecute, romașcanca.

Adina s-a înscris pentru a face parte din echipa românească, una formată din 40 de persoane, care a creat decoruri deosebite pentru balul prinților și prințeselor. Și a juns în Emirate Unite, la o manifestare elitistă, de basm, așa cum sunt poveștile arabe. A fost un eveniment inspirat din romantismul de la  Monte Carlo, acolo unde a avut loc ediția din 2022.

Adina Bindăroi a mai detaliat că, alături echipa din care a făcut parte, a fost o muncă titanică la decorarea sălii de bal de la celebrul hotel Burj Al Arab, realizând un decor cu flori naturale, trandafiri parfumați din cele mai nobile soiuri existente în lume. Câți au fost? Vreo 40.000 la număr.

„Imaginați-vă luxul la cel mai înalt nivel combinat cu delecatețea trandafirilor parfumați. Combinația dintre trandafirii franțuzești și parfumul lor sublim și esența puternică de oud, adică parfumul Emiratelor Arabe ce aduce lux și putere!”, a notat florista din Roman. Este convinsă că experiența din Dubai i-a deschis noi perspective. Plus idei.

 

„Am petrecut zile intense în Dubai și nu am mai reușit să postez așa cum mi-aș fi dorit. În plus, nici nu am avut autorizația să postez fotografii cu florile și cu sala evenimentului înainte ca acesta să aibă loc. E de întețes, nu puteam strica surpriza cu dezvăluirile mele sau ale celorlalți colegi. În curând vom primi poze și filmulețe realizate de profesioniști din domeniu, care ne-au însoțit în această călătorie. Le voi posta pe rând, așa că vei vedea frumusețile realizate de noi la Burj Al Arab“.

Acestea sunt detaliile consemnate, pe Facebook, de Adina Bindăroi. The Grand Ball of Princes and Princesses din Dubai a avut loc pe 17 martie 2023, la vestitul hotel Burj Al Arab. Evenimentul a fost organizat sub înaltul patronaj al Prințului moștenitor al Dubaiului, șeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Forbes și ExpoDubai UAE.

 

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending