Contactează-ne

Actualitate

Nunți de Aur, la Roman. „Mă bucur că a rămas tradiție a locului, indiferent de greutățile prin care am trecut“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ și anul acesta, cu ajutorul unor sponsori privați, conducerea primăriei și deputatul Laurențiu Leoreanu au reușit să organizeze tradiționala Nuntă de Aur ■ au fost sărbătorite 61 de cupluri, care au împlinit 50 de ani de viață în comun ■

În ciuda austerității, Primăria Municipiului Roman a reușit să organizeze și anul acesta tradiționala Nuntă de Aur,  destinată sărbătoririi în comun a 61 de cupluri, care au trecut, cu bune, cu rele, prin viață. La manifestare, unde au oficiat nunta simbolică un sobor de preoți ortodocși, au contribuit colaboratori privați ai administrației, fiind prezenți primarul Leonard Achiriloaei și deputatul Laurențiu Leoreanu.

Și-au manifestat admirația și recunoștința față de o generație ce a contribuit la dezvoltarea municipiului. „Am avut onoarea să particip la un eveniment extrem de aproape de sufletul meu, pe care l-am inițiat in anul 2008, în primul an de mandat ca primar. Mă bucur că a rămas tradiție a locului, indiferent de greutățile prin care am trecut. E vorba de Nunta de Aur.

Serbăm romașcanii care și-au stat aproape unul de celălalt, soț și soție, timp de 50 de ani, simbol al statorniciei, înțelegerii, iubirii și succesului, oameni care ne sunt exemple, fumoși și demni! La mulți ani minunați, în continuare și fie ca bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă acopere cu sănătate și fericire!”, a consemnat, pe pagina de Facebook, deputatul Laurențiu Leoreanu.

I-a stat alături la ceremonie primarul Leonard Achiriloaei. La rândul său, a subliniat importanța pe care o dă evenimentului. „Am avut privilegiul de a împărtăși un moment de bucurie și recunoștință alături de romașcanii care reprezintă un exemplu de loialitate și stabilitate, având căsătorii care au rezistat timp de 50 de ani! Nunta de Aur a fost și în acest an o ocazie specială, plină de emoție și frumusețe, dedicată celor care ne inspiră prin exemplul lor ca soți, părinți, bunici și străbunici, rămânând uniți, așa cum au promis, în bucurie și în dificultate.

Împreună cu domnul deputat Laurențiu Leoreanu, am avut onoarea să îmi exprim recunoștința față de cele 61 de cupluri invitate, pentru contribuția lor semnificativă în societate, pentru activitate și pentru modul în care reprezintă dedicarea și devotamentul”, a declarat și primarul Leonard Achiriloaei, care a mărturisit că în timpul evenimentului a avut oportunitatea de a discuta și de a petrece câteva moment unice, alături de o generație demnă de respect.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending