Contactează-ne

Actualitate

Nu vă mai ABŢINEŢI, „măi dragă” ALEŞILOR! Spuneţi “ADEVĂRUL” despre TELEGONDOLĂ şi PERLA INVEST

Știre publicată în urmă cu

în data de

Consilierii PSD şi PMP continuă să aibă aceeaşi atitudine laşă în subiectul Telegondola şi Perla Invest.

Adică se tot abţin şi se tot abţin legat de proiectul privind participarea municipalităţii la licitaţia pentru vânzarea staţiei de plecare a Telegondolei. Aşa s-a întâmplat şi în şedinţa de CL Piatra Neamţ de luni, 7 noiembrie, când proiectul a fost repus pe ordinea de zi.

Cum unii n-au fost prezenţi, iar alţii, prezenţi fiind, s-au declarat abstinenţi, proiectul nu a trecut. Deci Telegondola rămâne tot… în aer, adică tot sub securea falimentului şi în vizorul şmecherilor care abia aşteaptă o pleaşcă imobiliară, după cum am mai scris.

Telegondola şi terenurile de la Baza Hipică rămân sub securea falimentului. Cum s-a votat în Consiliul Local

Revenind la abţinerea aleşilor de la PSD şi PMP, e bună şi abstinenţa, dar în alte situaţii. În acest caz ar fi de preferat, dacă ar avea respect pentru pietreni, să nu se mai abţină şi să spună ce au de spus, dacă au ceva de spus.

Cum ar fi, de exemplu, dacă ei ştiu că e vreo măgărie acum la mijloc apropos de Perla Invest, să spună care e măgăria şi cine sunt măgarii profitori.

În trecut, apropos de Perla Invest şi terenurile de la Baza Hipică, au fost multe măgării, dar şi cei de la PSD şi cei de la PMP au votat toate măgăriile trecute fără să spună nici pâs. Nici măcar n-au tuşit, de la tuse măgărească evident.

Acum să vorbească, dacă au ce. Să nu se abţină. Să spună ce se întâmplă cu 42 de milioane plătite de pietreni dacă Perla Invest va intra în faliment. Să spună ce se va întâmpla cu terenurile de la Baza Hipică dacă aceeaşi Perlă „otrăvită” intră în faliment.

Să spună dacă au ei vreo altă soluţie. Că de abţinut… suntem sătui. Dar, dacă se pierd Telegondola şi terenurile de la Baza Hipică, nu cred, sper că nu, că se mai abţin pietrenii. Şi îi iau la încins pe toţi abstinenţii ăştia care fac „refuz de administraţie”.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. vasile r

    7 noiembrie 2022 at 8:59 PM

    mai avem 2 ani si sa isi ia adio de la votul cetatenilor din piatra atat PMP-istii cat si PSD-istii speram sa venim sa votam intr-un numar de peste 80%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending