Contactează-ne

Actualitate

Noutăţi pentru aspiranţii la poliţie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cei validaţi la concursurile organizate de Poliţie trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau să aibă un test negativ nu mai vechi de 48 de ore ■ cine nu se supune, pierde concursul ■

În vederea prevenirii răspîndirii virusului SARS-COV-2 şi protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, candidaţii sînt obligaţi să respecte anumite măsuri.

La toate concursurile organizate de IPJ Neamţ în această perioadă, vor putea participa exclusiv: candidaţii care sînt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; candidaţii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele de mai sus se calculează la data susţinerii probei de concurs“, anunţă Poliţia Neamţ.

La accesul candidaţilor în incinta locaţiei în care are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, arătate mai sus, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din situaţiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe şi procedura de concurs pentru aceştia va înceta“, mai arată aceeaşi sursă.

În vederea prevenirii răspîndirii virusului SARS-COV-2 şi protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sînt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încît să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, candidaţii sînt obligaţi să aibă asupra lor o mască de protecţie, de rezervă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending