Contactează-ne

Actualitate

Nimic nu e pierdut! Ceahlăul învins, dar are Căpitan şi joacă fotbal

Știre publicată în urmă cu

în data de

CSM Ceahlăul a pierdut cu 2-1 meciul disputat în deplasare la Unirea Slobozia.

Înfrângerea, deşi dureroasă pentru orice suporter, nu e, de data aceasta, cea mai importantă. Mult mai importante sunt alte două certitudini: Ceahlăul are un Căpitan admirabil, iar echipa joacă fotbal de calitate.

Aşa că nimic nu e pierdut, iar locul în play-off şi chiar promovarea sunt, chiar sau mai ales după această înfrângere, poate mai aproape ca niciodată.

Iar în loc de o cronică clasică de meci, voi scrie un scurt comentariu în care să încerc să mă explic.

Stejărel Vişinar este Căpitanul pe care şi l-ar dori orice echipă de fotbal şi pe care orice suporter îşi doreşte să îl poarte în inimă. Accidentat grav în primele minute ale partidei – dublă fractură, operaţie de urgenţă în zilele următoare spun surse neoficiale, în timp ce era dus pe targă spre ambulanţă, a ignorat durerea, a ridicat pumnii şi şi-a încurajat coechipierii.

Admirabil. Adevărat luptător, şi-a câştigat pentru totdeauna titlul de Căpitan al inimilor care bat galben-negru.

Operaţie uşoară şi recuperare rapidă Căpitane, te aşteptăm cât mai grabnic din nou pe teren.

Iar încurajările Căpitanului nu au rămas fără efect. Chiar dacă a luat gol la faza imediat următoare, Ceahlăul a jucat apoi din toată inima. Şi ar fi meritat să câştige.

După gol, Unirea n-a mai jucat nimic, iar Ceahlăul a ratat nu doar ocazie, după ocazie, ci chiar şi un penalty corect acordat de centralul întâlnirii. A avut şi o bară, însă… n-a fost să fie.

Portarul gazdelor a prins o zi de graţie, iar galben-negrii nu s-au concentrat suficient pentru a înscrie. Pe final de meci, normal în condiţiile în care apărarea nu a mai contat pentru Ceahlăul, Slobozia a mai înscris odată pe contraatac.

Au înscris apoi şi ai noştri, în ultimele minute de prelungire. Scor final 2-1. Marcatori Dorobanţu în minutul 17, Atanase în minutul 90+2 şi Patrick Petre în minutul 90+4.

Dar acestea sunt doar detalii… tehnice. Mult mai important este că avem Căpitan şi avem echipă. Care merită şi chiar poate să se bată pentru promovare.

Aşa că, pentru această non-cronică de meci, nu găsesc un alt final mai bun decât: Plecăciune Căpitane şi Hai Ceahlăul.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending