Contactează-ne

Actualitate

Nici o urmă a ciobanului dispărut la Farcașa

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cinci zile de căutări fără succes cu sute de oameni, câini polițiști și drone ■

Este a cincea zi de căutări după ciobanul Vasile Sava (47 de ani), dispărut pe raza comunei Farcașa, izlazul Reazim. Pe 10 august a.c. familia sa semnalase Poliției Bicaz că, plecat dimineața cu oile la stână și că nu a mai revenit acasă.

În cursul zilei de ieri au fost circa 100 de persoane care au căutat în pădurile din jurul comunei, polițiști, vânători, jandarmi, localnici, câini de căutare, două drone. Întreaga căutare a fost fără succes, Vasile Sava pare să fi dispărut -pentru moment- fără urmă. Mașina și câteva lucruri ale sale, de pe care au luat urma câinii polițiști, rămas acasă. 

Primarul comunei Farcașa, Dumitru Bogdan Țifui, a precizat că echipele de căutare au parcurs cele 60 de hectare ale islazului Reazim și că au verificat pădurea din jur. Nu au fost găsite urme de urs sau de lup în zonă. Mâine se va relua căutarea pe o arie mai extinsă.

Aparent, Vasile Sava nu avea nici un motiv să plece fără urmă, nu avusese certuri sau neînțelegeri cu nimeni. Revenise acasă după 20 de ani petrecuți în străinătate, la muncă.

Vasile Sava are următoarele semnalmente: înălțime – 1.90 m, greutate – circa 100 de kilograme, este șaten, grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției purta o bluză de salopetă albastră, pantaloni tip jeans albaștri, cizme de cauciuc verzi, șapcă de culoare închisă.

Cazul său pare – până acum – asemănător cu al unei alte persoane dipărute acum acum aproape doi ani, pe raza comunei Dumbrava Roșie, în pădurea din satul Cut – Ioan Ciubotaru.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending