Contactează-ne

Actualitate

Nemțeni morți în condiții cumplite. Unul a fost sfârtecat de un taur, iar celălalt sfâșiat de câini

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cele două grave incidente s-au petrecut la o stână din comuna Farcașa, respectiv la Știubieni, în județul Botoșani

Polițiștii din cadrul Sectiei Rurale Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Farcașa, a decedat, în timp ce era transportat de un echipaj specializat către o unitate medicală.

„În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, la data de 30 iunie 2024, bărbatul ar fi mers la o stână din Farcașa, unde avea animale la pășunat, fiind suprins și accidentat de un taur (FOTO – DIGI24), aflat pe aceeași pășune”, a comunicat Poliția Neamț

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului. Un alt grav caz a avut loc în județul Botoșani. Pe 30 iunie 2024, polițiștii din orașului Săveni au fost sesizați despre descoperirea unei persoane decedate în apropierea unei stâne din Știubieni.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Neamț. Nemțeanul lucra ca îngrijitor de animale și ar fi fost atacat de mai mulți câini veniți de la o stână vecină. Se efectuează cercetări comitera b infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a unui atac de către proprietarul câinilor.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending