Contactează-ne

Prima pagină

Nedorite incidente în trafic. Autoutilitară în flăcări și un accident cu trei victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ incendiul a avut loc la Humulești, mașina arzând în totalitate din cauza unui conductor electric defect ■ la Gherăeștii Noi, la granița cu Mircești, o tamponare s-a soldat cu trei răniți ■

Pe data de 22 august 2023, în jurul orei 08.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anunțat că o mașină a aluat foc în apropierea străzii Ogoareleor din Humulești. Au intervenit pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț, cu o autospecială de stingere, dar autovehiculul cuprins de flăcări a fost distrus.

Conform primelor cercetări făcute de ISU, cauza probabilă a incendiului a fost un conductor electric defect. „Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și au lichidat incendiul, în urma căruia autoutilitara a fost distrusă în totalitate și au ars documentele acesteia. Cauza probabilă: conductor electric defect“,  a transmis ISU Neamț

O coliziune între două autoturisme, eveniment rutier ce a avut loc pe 21 august, la ora 18.00, la limita dintre Gherăeștii Noi – Neamț cu localitatea Mircești, din județul Iași, a cauzat rănirea a trei persoane. Conform precizărilor ISU Neamț, la fața locului s-au deplasat forțe ale Detașamentului Roman, constatându-se că trei bărbați cu vârste cuprinse între 68, 45 și 36 de ani au suferit traumatisme.

„La fața locului s-a deplast o autospecială complexă a Detașamentului ISU Roman și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, precum și un echipaj al SAJ Neamț și unul similar din județul Iași”, se precizează în comunicatul de presă al ISU Neamț. Deși inițial s-a apreciat că se impune internarea la CPU Roman, persoanele accidentate au fost transportate la Spitalul Pașcani.

Potrivit comunicatului SAJ Neamț, în urma incidentului, o victimă de sex masculin, de 68 de ani, a fost policontuzionată și a avut nevoie de intervenția echipajului TIM SMURD. Cea de a doua victimă, un bărbat de 36 ani, avea contuzii minore și a suferit un atac de panică, după îngrijirile medicale de rigoare fiind externat. Și cea de a treia victimă, un bărbat de 45 de ani, a avut un atac de panică.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending